reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Loka wysłałam,

Wrzuciłam też przepis na wątek kulinarny jakby co ;-)

dzieki :)

Kochane a mnie VKubolek od południa straszy bo słabo się rusza:( Niby ruszy się troszke i 2-3h cisza:-( A poza tym mimo ze lekarz juz mi nie wrozyl tego chyba fiknal glowka w dol tak mi sie wydaje:/

Ehhhh ide spac:(

Mój tez teraz ma dni takie ze prawie sie nie rusza - najpierw sie martwilam ale wydaje mi sie teraz ze ma mniej miejsca i dlatego tak czasem ma ze sie nie rusza zbytnio. A ja tez na wszystkie delikatne ruchy nie reaguje po tych jego kopniakach :)

Oj dziewczynki.. z tymi lodami to padam :) Agutka pierwszy raz słysze o poaczkach :)

Viltutti trzymam kciuki za twoj szpital :)

milenka30 - gratulacje :)

Jedzenie i seksualne podteksty, jakby ktoś zaczął czytać ten wątek od dzisiejszych stron mógłby sobie niezłe zdanie o ciężarówkach wyrobić;)

Milenka gratulacje:-)

Oj tam ,oj tam zaraz sobie zdania wyrabiac trzeba o czyms gadac co by przed tymi porodami nie zwariowac;-)

Agata tylko zebys z tych schodow nie spadla jak Cie tak gonic bedzie:rofl2:

Dajecie dziś czadu :)
Ja mam jadłospis raczej bez szału typu salceson lub kiszona zapijana śmietaną :rofl2: ale...
babka z pobliskiego sklepu śmieje się ze mnie bo drugi dzień wpadam po wagon mamby, no tak jest rozkosznie kwaśna, że wpierdzielam na raz :sorry:

Hej, ja na chwilę, bo kłaść się trzeba! My po szkole rodzenia i dziś było o karmieniu- ciekawie, ale trochę jestem tym wszystkim przerażona, bo my się porodu boimy, a to co najtrudniejsze to potem.
Witam chłopaka pierwszego@-}--
A salceson? Bleeeeeeeeeee

Dobranoc kobitki!

Ja tylko na szybko - chwilę mnie nie było i już nadrobić się nie da ;-)
Cieszę się, że macie takie smaki. Mi ostatnio nic nie wchodzi ... no może poza lodami :-) za to w końcu zrealizowałam moje ostatnie marzenie o kąpieli w pianie, więc piszę z wanny :-) niestety muszę skrócić tą przyjemność, żebby przypadkiem nie zasnąć, bo dzień był baardzo długi.

Zovita, Milenka, Grażka - gratuluję rozwiązania :-) dużo siły i zdrowych maluszków :-)

reklama
Ancona gratulacje kochana, ale dal ci do wiwatu synek nie ma co :-D ale teraz juz z gorki. Jeszcze raz gratuluje.
A ja znowu nie spie, mam tego dosc pomalu:-(

Do góry