reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Agutka ale mnie tą smietaną dobiłaś... za mną chodzi słodzone mleczko skondensowane ale, że ja potrafię całą puszkę na raz wypić to omijam szerokim łukiem w sklepie...

Ja dzisiaj u koleżanki jakichś takich ciastek francuskich pojadłam, rzuciłam się na nie jak głupia. Może kojarzycie, gdzie takie można dostać? Pakowane. Coś jak ciasto francuskie, takie maślane w smaku, zwinięte w precelki i posypane cukrem. Myślałam, że jej wszystkie zjem. Teraz za mną chodzą, najprościej do niej napisać i zapytać ale mi głupio:zawstydzona/y:

Zachcianki normalnie jak z początku ciąży:-)
Agutka chyba wszelkie rekordy pobiła, mieszanka wybuchowa

Mnie dla odmiany nic nie smakuje, jem bo muszę, po wszystkim jakiś taki zamulony żołądek mam

Witam wszystkie foremki ;)
Co prawda pojawiałam się na forum tylko na początku ciąży ale...pragnę podzielić się z Wami informacją iż w sobotę 15.03 urodził się mój synek Maksymilian. :-) 3,3 kg i 56 cm długości .
Wczoraj wróciliśmy do domku. Walczymy z karmieniem piersią ale nie poddajemy się. Niestety poród sn po 6 godzinach zakończył sie cc. Powiem tak....nigdy więcej cesarki.

Pozdrawiamy serdecznie i źyczę wszystkim szybkiego i bezbolesnego rozwiązania.:tak:

reklama
Do góry