reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Anacona wspaniale ze sie w koncu zaczyna! Trzymam mocno kciuki!!! :)

Jotemka, Ty wygladasz na jakies 10 mniej niz masz w metryce. A energii by Ci mogla pozazdroscic niejedna 20 latka ;)

L-oka, uszka do gory, wstretne hormony niedlugo sie uspokoja i humory mina. Ja tez ostatnio mam hustawki...

Agutka, blagam powiedz ze sie u Ciebie zaczyna cos konkretnego, bo ja tez mam takie bole i maly pcha mi sie na szyjke jak nie wiem! I chce rodzic cholera ;) Nawet narazajac zycie przez wepchniecie sie przed Viltutti ;)

reklama
Spoczko, niech sobie rodzi kto chce. Ja mam ostatnio takie humorki, że zaczyna mi to co raz bardziej zwisać kiedy urodzę. Przecież będą musieli jakoś go ze mnie wyciągnąć, jak nie chce po dobroci to siłą. Się z chłopakiem najwyżej nie polubimy trochę :)

Laski mnie naszło na lody... No i kurcze muszę zapakować swoja szanowną coraz większą doopkę i podjechać do sklepu. Same przyleźć do mnie te lody nie chcą.... No nie rozumiem zupełnie dlaczego....:eek::eek::eek::eek:
No to idę...
I madziolina pisała cos o chińskiej zupce? Dziękuję koleżanko, chyba też będę musiała sobie zapodać... No najgorzej, ze mnie rura pali (tu ukłon do Magdy8805), ale od czego mamy prochy, no nie? Człowiek całą ciążę sie oszczędzał to na koniec moze ciut poszaleć ;-)

Jotemka, smaki podobne jak u mnie, wczoraj się raczyłam lodami i chińszczyzną. Ale dzisiaj bym coś innego wsunęła, bo na coś mam ochotę...tyle że jeszcze nie wiem, na co:)

A, już wiem na co. Na ananasa z puszki :-)

Kurde. Za pół godziny muszę wyjść po Zuzię,a mi ten brzuch dalej dokucza. Aj do diabła albo niech mi to minie albo niech już rodzę,bo jaja jak berety... :eek: Dobrze,że pod szkołą są wielkie schody. Może zgubię wody po drodze? :-D

Jouluatto,jak nie dziś,to jutro Ci to powiem! Tzn.,mam taką nadzieję... :sorry:

reklama
No, moja mama wcześnie wyszła za mąż, i urodziła mnie mając 23 lata. Nie jej wina, że się wcześnie postarałam o własne dziecko heh. Ale każde dziecko - czy wnuk czy własne odmładza :)

Do góry