reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ja od 2 tygodni wciagam lody :szok: na obiad, i kolacje obowiazkowo, czasem i na sniadanie sie zalapie :)

mam pytanie - skad wiecie ze szyjka sie skraca, że Maluch naciska na nia? J mam dzisiaj takie dziwne bóle, jak siedze to nic mi nie jest, jak leze tez jest ok, ale jak wstane to nie moge normalnie stac na nogach a jak mam sie przejsc to masakra jakas ruszyc noga. I nie wiem czy sie martwic czy poprostu tak ma byc :) moze ta torbe spakuje jednak..ehh

Heloł :-)!

Kroczku melduję się, że jestem :tak::-)!!!

Po tym wczorajszym, zebraniu i ogólnie długim dniu to jak po 24:00 zasnęłam to spałam dziś do 11:00:cool2:
Póki co jet całkiem nieźle... Ale co tu się dziwić, w końcu ja również noszę chłopaka w brzuszku więc nie spodziewam się szybkiego rozwoju sytuacji patrząc jak Panowie się spieszą na świat...;-) No chyba, że dzisiaj dziewczyny odczarują chłopaków i zaczną się decydować, szybko i konkretnie jeśli chodzi o wykluwanie :tak:.

Acona Zovitka trzymam kciuki, za szybkie tulenie maluszków :-)
Jotemka uduszę za te lody słowo daję :angry:;-):-)!!!

reklama
witam się tak szybciutko.
Jestem po badaniu - idę rodzić.
Pod kroplówkę i dzisiaj albo jutro będę mieć huberta :)
boję się jak cholera!

powodzenia ancona!!!
Myslami i sercem z toba oraz modlitwa...
Wyobrazam sobie co czujesz....
W nocy te same mysli po raz 1szy mine naszly.. Niby radosc bo jakze inaczej.. Ale tez i strach.. `(u mnie przed nieznanym bo to 1sza moja ciaza....)

badz dzielna i oby poszlo tobei jaknajszybciej!! Szcegolnie ze swoej juz tam wylezalas..
I oby ta opuchlizna syzbciutko ciebie opuscila.............!!!!
3mam kciuki!!!!

Pozdrowionka

Do góry