reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

To ja w tym wieku teraz zostanę mamą. Kurcze nie wyobrażam siebie teraz jako babcia
Moja kumpela sobie chwali. Mówiła, ze jak się chce maluchem nacieszyć i nawąchac to ma na wyciagnięcie ręki a jak jej się znudzi to oddaje rodzicom ;-) i nie musi mieć nieprzespanych nocy :-D:-D:-D

reklama
Tylko mnie by przerażało to słowo "babcia" w tym wieku, zdecydowanie wolę mama:-)

Jotemka - zapraszam do siebie na lody, ja teraz mam faze na lody, jem i jem

Ancona no nareszcie cos się ruszyło:):tak: Super będzie drugi chlopiec:)

Dziewczyny poszłam do osiedlowego sklepiku który jest niedaleko i co... godzine mnie nie było taka mam rewelacyjna kondycje:no: Nakupiłam sobie jugurtów, serków itp rzeczy i oczywiście dwa Grześki i pączka:))

Wiecie co śmieję się jak głupi do sera bo ja spamu też już nie widzę:cool::-D:-)

To co chętnne na wyprawe do hurtowni zapraszam na 16.3

A ja zjadlam zupkę tajską i właśnie zagryzam landrynką. Czad!!!!!!!!

za trochę wezmę sie za lody :-D
Oliwia jakie lody preferujesz? Bo ja zimne :-D

ja ciez pierdziele! skasowala mi caly dlugi wpis...... ale sie wkurzylam...

no to na szybko, dziewczyny rodzace- zycze szybkiego i malo bolesnego porodu!
Kolezanka urodzila 14.03 dzidziusia w 1,5 godziny! czad!

Mnie bola nogi i biodra, juz mi ciezko, ale jak mysle, ze miala bym teraz rodzic to mnie strach ogarnia!

Solenizantka- wszytskiego najlepszego!

czekam na kuriera, co ma mi lozeczko turystyczne przywiezc, zrobie zdjecie, a wczoraj lozeczko drewniane skrecilismy :-)

nie mam sily pisac,bo nadal mnie trzyma wkurzenie na usuniety wpis!

reklama
Wściekłyście się z tym pisaniem od rana, produkcja na akord normalnie.
Rano lekarz, potem małe zakupy, wreszcie buty udało mi się kupić - adidasy i balerinki na wiosenne spacerki z Ewcią:-)
P dziś na drogą zmianę do pracy, całe przedpołudnie wolne, wracam do domu, a on na kanapie sobie w lapku film ogląda. Do roboty go od razu pogoniłam, ja się od razu za prasowanie i obiad wzięłam a ten mi tu leżakować będzie. Pościel pozmieniał, poodkurzał
Ancona ale wieści, trzymamy kciuki, żeby szybko poszło:tak:
Jotemka ty chyba w ciąży jesteś;-)

Agutka ja okres dostaję codziennie, póki co niewiele z tego wynika

30 - stka nie taka straszna, ja od wielu lat czuję się na max 27, a tu już 36 na kark wchodzi

Ola brawo za pierwszą kąpiel. Zdrówka dla synka

Do góry