reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

To ja w tym wieku teraz zostanę mamą. Kurcze nie wyobrażam siebie teraz jako babcia
Moja kumpela sobie chwali. Mówiła, ze jak się chce maluchem nacieszyć i nawąchac to ma na wyciagnięcie ręki a jak jej się znudzi to oddaje rodzicom ;-) i nie musi mieć nieprzespanych nocy :-D:-D:-D

reklama
Tylko mnie by przerażało to słowo "babcia" w tym wieku, zdecydowanie wolę mama:-)

Jotemka - zapraszam do siebie na lody, ja teraz mam faze na lody, jem i jem

Ancona no nareszcie cos się ruszyło:):tak: Super będzie drugi chlopiec:)

Dziewczyny poszłam do osiedlowego sklepiku który jest niedaleko i co... godzine mnie nie było taka mam rewelacyjna kondycje:no: Nakupiłam sobie jugurtów, serków itp rzeczy i oczywiście dwa Grześki i pączka:))

Wiecie co śmieję się jak głupi do sera bo ja spamu też już nie widzę:cool::-D:-)

To co chętnne na wyprawe do hurtowni zapraszam na 16.3

A ja zjadlam zupkę tajską i właśnie zagryzam landrynką. Czad!!!!!!!!

za trochę wezmę sie za lody :-D
Oliwia jakie lody preferujesz? Bo ja zimne :-D

ja ciez pierdziele! skasowala mi caly dlugi wpis...... ale sie wkurzylam...

no to na szybko, dziewczyny rodzace- zycze szybkiego i malo bolesnego porodu!
Kolezanka urodzila 14.03 dzidziusia w 1,5 godziny! czad!

Mnie bola nogi i biodra, juz mi ciezko, ale jak mysle, ze miala bym teraz rodzic to mnie strach ogarnia!

Solenizantka- wszytskiego najlepszego!

czekam na kuriera, co ma mi lozeczko turystyczne przywiezc, zrobie zdjecie, a wczoraj lozeczko drewniane skrecilismy :-)

nie mam sily pisac,bo nadal mnie trzyma wkurzenie na usuniety wpis!

reklama
Wściekłyście się z tym pisaniem od rana, produkcja na akord normalnie.
Rano lekarz, potem małe zakupy, wreszcie buty udało mi się kupić - adidasy i balerinki na wiosenne spacerki z Ewcią:-)
P dziś na drogą zmianę do pracy, całe przedpołudnie wolne, wracam do domu, a on na kanapie sobie w lapku film ogląda. Do roboty go od razu pogoniłam, ja się od razu za prasowanie i obiad wzięłam a ten mi tu leżakować będzie. Pościel pozmieniał, poodkurzał
Ancona ale wieści, trzymamy kciuki, żeby szybko poszło:tak:
Jotemka ty chyba w ciąży jesteś;-)

Agutka ja okres dostaję codziennie, póki co niewiele z tego wynika

30 - stka nie taka straszna, ja od wielu lat czuję się na max 27, a tu już 36 na kark wchodzi

Ola brawo za pierwszą kąpiel. Zdrówka dla synka

Do góry