reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Hej Mamuśki!
Dziękuję za ciepłe słowa:)
Mam wyniki bety: 157,6 IU/l, co mieści się w podanej normie dla 4tc (9,5-750). Przy czym dzisiaj wychodzi 4t5d, więc myślałam, że będzie coś więcej. Pojutrze powtórka i zobaczymy, jaki jest przyrost. Proszę o &&& :) Pozdrawiam!

Powodzenia, trzymamy kciuki i napisz jak wyniki.

reklama
Wiatr&woda super ze sie odezwalas!!! Gratuluje bety i trzymam kciuki za piekny przyrost. Koniecznie napisz nam jak wyniki. Zawsze bardzo emocjonalnie przezywam czyjes porazki i tym bardziej trzymam kciuki zeby wszystko dobrze sie ulozylo. Pisalam Wam kiedys ze niedlugo po mnie szwagierka dowiedziala sie ze jest w ciazy. Niestety kilka dni pozniej poronila :-( ale niecale dwa miesiace pozniej znowu zaszla w ciaze!!! Plamila na poczatku, na szczescie nie tak mocno. Trafila do szpitala, potrzymali ja do momentu kiedy pojawilo sie serduszko na usg. Byla juz na kontroli dwa tygodnie pozniej i dzidzia rosnie. Mam nadzieje ze tym razem wszystko dobrze sie skonczy, czego i Tobie zycze!!!!

Edysiek, co za kolezanka!!!! To przeciez normalne ze jak masz mozliwosc to korzystasz z darowanych rzeczy jesli sa w dobrym stanie. Ja akurat odmowilam wozka ale dlatego ze byl strasznie ciezki i w ogole jak dla mnie niepraktyczy. Poza tym ja wiedzialam ze niedlugo pewnie bedzie druga dzidzia wiec nie bylo mi szkoda. W innym wypadku na pewno bym nie odmowila.

Bylam dzisiaj w pracy zawiezc zwolnienie i jak pomysle ze od przyszlego tygodnia mam tam wrocic to az mnie trzesie. Prosilam zeby mnie na staze puscila ale krecila nosem ze nie teraz tylko po nowym roku dopiero. Do nowego roku to ja moge w tej robocie nie wytrzymac ehh... Jedyna nadzieja w laskawosci profesora z oddzialu gdzie chce isc na staz. Podobno ciezko tam z terminami, wiec kazala mi ordynatorka tam pojechac i sprobowac sie umowic na poczatek roku. Pojechalam, profesora nie bylo, ale podanie zostawilam. Jakis lekarz stwierdzil ze maja tylko jedna osobe na stazu i ze raczej nie robi ostatnio problemow z terminami. Wszystko w rekach sekretarki. Pogadalam z nia chwile i ladnie poprosilam o szybki termin bo jestem w ciazy i nie wiem jak dlugo dam rade pracowac. Mam nadzieje ze pomoze. Wszystko okaze sie w piatek.

Ok, juz wam nie marudze. Odpoczywam poki moge. Jutro kolejny dzien i trzeba zbierac sily.

wiatr&woda mega sie ciesze i 3mam kciuki ogromne!

Mnie dzis brzuch jakos boli tak na dole, ale mialam znowu mega stresujacy dzien i chyba tak sie to odbija na brzuszku...

A dzis mamy mezulkiem rocznice slubu- druga! i tak swietujemy!

DSC_0669[1].jpg

Załączniki

• DSC_0669[1].jpg
    DSC_0669[1].jpg
    17 KB · Wyświetleń: 47
Witam wieczorową porą :-) Ja już po pracy i teraz odpoczywam, maluszek w końcu się odezwał i przed chwilką kilka razy się wyczuwalnie poruszył co Mnie bardzo cieszy :) dzionek dzisiaj należał do spokojnych więc troszkę odpoczywam :) miłego wieczorku foremki :)

Edysiek nie przejmuj się koleżanką nie ma co, zróbcie jak Wy uważacie a ona niech się zajmie swoim życiem ;-)

L-oka dokładnie bym tak samo zrobiła lepiej dmuchać na zimne ;-)

wiatr&woda super wieści i oby tak dalej :tak: trzymam kciuki i czekamy na wieści o coraz wyższej becie ;-)

madziolina gratulacje rocznicy :-)

Ach jak mi brakowało używanych rzeczy od znajomych czy od rodziny.
Doskonale się jednak wspomogłam Allegro i ciucholandami - wielka ulga dla portfela :).
Teraz wszędzie są chłopcy po znajomych więc jak dobrze pójdzie to tylko dziewczęce dodatki będziemy kupować.

Jak zwykle zmęczona więc uciekam niedługo do łóżka... dobranoc i do jutra.

Wiatr&woda trzymam kciuki i czekam na dalsze wieści :tak:
Madziolina wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-)
Marcia trzymam kciuki za przychylność ordynatora i szybkie pójście na staż.

Ja właśnie zjadłam na kolację chlebek z czosnkiem i zaraz zmykam spać.

hej kobietki. przepraszam ze tak rzadko sie odzywam ale cos ostatnio nie mam weny chyba mnie depresja jesienna lapie:-( czytam was na bierzaco.

Wiatry&woda gratuluje kochana,oczywiscie trzymam kciuki za przyrost.
:tak:
Edysiek ludzie czasami mowia cos ale sie nie zastanowia nad tym..niestety;-)

Dziewczyny

może któraś z W-wki ma do polecenia jakiś warty pójscia gabinet usg 3d tez chce płytke na pamietke:)

Ała cy was też dziś tak nawala głowa?

Marteczka, ja bardzo polecam City Clinic na Popularnej, ze szczegolnym uwzglednieniem dr Szewczyka. Swietny specjalista od USG, pracujacy znakomitym sprzecie. Plyta z nagraniem przy kazdym badaniu.

Viltutti wspolczuje sytuacji z psiakiem, wiem jak sie takie sytuacje przezywa, pies to jakby nie patrzec czlonek rodziny.

Dagmar, gratuluje polmetka! :) Zadnych zlych humorow u Ciebie byc nie ma prawa, przypomnij sobie jak na poczatku sie zamartwialas ze w ogole nie dotrwasz do tego etapu. w
Wiec teraz to masz sie tylko cieszyc!

Mandziolina, gratulacje! :) My tak samo swietowalismy jak dowiedzielismy sie o ciazy ;D A rocznice mamy pojutrze :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczęta, jak radzicie sobie z bólem glowy? Czasem potrafi boleć mnie 2 dni i tylko zimny oklad i przeciąg w mieszkaniu pozwala mi żyć.

No i humorki...dzisiaj wyłam jak bóbr a chwilę pozniej kulalam się że śmiechu, sama z siebie się smialam. :) paranoja.

Do góry