dagmar
Fanka BB :)
JA teściów nie mam,nie żyją,a mama przyjeżdża raz w roku także mam spokój,ale minus że jesteśmy przykuci do dziecka i wszędzie z nim.
Ja mam na dole rodziców, teraz na górze babcię a i tak biorę całą 3kę dziennie.
Nie chcę łaski.
dagmar nawet nie bede mowic co zrobil,bo wstyd tak nieodpowiedzialnego faceta miec narazie z nim nie gadam pozniej moze mi przejdzie;-)
Łooo to przegiął Biedny chłopina, zjesz go
Witam niedzielnie. U nas dzisiaj bedzie glosno, bo przyjezdza meza siostra z rodzinka. Jej dwojka dzieciakow plus nasz Tymek to bedzie sie dzialo. No i moze maz przyjedzie popoludniu bo cos pisal ze moze uda mu sie przepustke dostac do jutra rana. Fajnie by bylo. Ogolnie nic mi sie dzisiaj nie chce. W nocy spac nie moglam, bedzilam sie co chwila i myslalam o wizycie ktora mam we wtorek. Chyba zaczynam sie stresowac czy uslysze serduszko i czy wszystko bedzie dobrze.
Dagmar, misiarska zazdroszcze wam ruchow. Ja sie juz nie moge doczekac, bo bardzo to lubilam. Nawet jak mnie po zebrach kopal, ale i tak to bylo takie fajne bo czulam ze jest i rosnie. Poprzednim razem bylam pewna tak ok 18tc dopiero chociaz wczesniej tez cos czulam tylko nie wiedzialam ze to to. Ciekawe jak bedzie teraz. Zaczal mi sie juz 13 tydzien wiec w ciagu miesiaca juz powinnam czuc.
on kopie jeszcze mało i delikatnie ale cieszę się bardzo, bo mniej się boję
Ja prawie cale zycie mieszkalam z babcia i choc nieraz sie scinalysmy bo tez lubila sie wtracac i rzadzic to bardzo mi jej brakuje, odkad zmarla kilka lat temu. Babcie bywaja trudne w codziennym wspolzyciu, ale mimo wszystko nikt tak nie przejmuje sie naszymi sprawami jak one.
A ja dolaczam do grupy tych z bolem prawego posladka ;D Nie wiem co to za diabelstwo, zaczal bolec wczoraj podczas jazdy samochodem i nie chce przestac...
A z ciekawostek ciazowych, odkrylam remedium na zaparcia... Kojarzycie takie metne bio soki jablkowe, w 5
litrowych torbach/kartonach? Tylko nie te z marketu, mozna czesto kupic na targach i w sklepach ze zdrowa zywnoscia. Maja bardzo duzo blonnika, sa robione z calych jablek i dzialaja naprawde rewelacyjnie, odkad pije regularnie od kilku dni, wszystko wrocilo "do normy"
MMoją babcie obchodzą własne 4 litery, poty i nic więcej :/
I ja sie witam
Dzisiaj pochmurno , pojechaliśmy rano o kościoła, ale po 10 minutach musiałam go opuścić, w pewnym momencie zrobiło mi się słabo oblał mnie pot i mgła przed oczami, chwyciłam się męża i mówię, że muszę wyjść... normalnie masakra.... ludzie się dziwnie gapili... wyszłam przed kościół, przykucnełam no i troszkę lepiej, postaliśmy jeszcze chwile na powietrzu i pojechaliśmy, teraz leże po kocykiem, mąż gotuje rosołek, po południu mają wpaść znajomi.... ale dzisiejszy spędzam na odpoczynku.... miłego popołudnia kochane.
Ale numer, miałam dzisiaj to samo. Musiałam usiąść i przed ostatnio też :O Ludzie stoją a ja siadam bo mi słabo :O Boję się co zrobią dzieciaki jak tak kiedyś zemdleję :O