reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Araki polecam telefon na porodówkę :-D ja mam podłączony pod ładowarkę bo tak to szybko bateria pada i nie mogłabym do was pisać.
A nudno tu jak nie wiem co, nie ma z kim pogadać. Mąż dzwoni co chwilę i pyta co ma w domu jeszcze zrobić :-D dopiero dzisiaj fotelik ma zamówić ciekawe czy zdąży przyjść i w ogóle wszyscy nagle ruchów nabrali ;-).

reklama
Ancona to fajnie że telefon masz, to może się nudzić nie będziesz:)

W przerwie między praniem a wieszaniem prania wyskoczyłam do fryzjera podciąć końcówki, w sumie z 10 cm mam ścięte, bo strasznie miałam poplątane te włosy ale od razu lepiej się czuję, dobrze od tego zacząć przygotowania do porodu;)
A tutaj tak gorąco! Balkon w pełnym słońcu i spokojnie mogłam wieszać pranie w krótkim rękawie, ciepło jak latem.

Ancona no to trzymamy kciuki :) Dobrze ze masz telefon, przynajmniej mniej nudów.

Agama dobrze ze imprezka udana.

Evelinka w koncu wolna chata.. a teraz czas na córeczke :)

Jotemka to supr wiesci z ta pralka. A jaka w koncu kupujecie? :)

Agunia no to trzymam kcuki zeby jeszcze na troche do domku wypuscili. Dawaj znac.

Własnie - a co z Olą? ma ktos z nią kontakt? Czy ona na niedziele nie planowała porodu? :)

Magda super ze zakupy zrobione. No ja podziwiam meza - 30 km do pracy na rowerze, ciekawe czy mu sie szybko nie znudzi :)

Marcia to pracowity poranek :) mam nadzieje, ze mama wydobrzeje szybko

A ja juz po ciwczeniach i po zakupach. Teraz jeszcze chatke ogarne i chyba sie zdrzemne z 30 min. A pozniej jeszcze pare zeczy i znowu noc. Powiem Wam ze te dni teraz coraz szybciej mi uciekaja :)

Pozdrawiam

Witam poniedziałkowo :)

Co tu się dzieje to głowa mała. Dziewczyny jestem w szoku :D szybkie te nasze kwietniowe bobasy. Psychicznie nie jestem gotowa na poród ale z drugiej strony mimo, że moja ciąża w porównaniu do niektórych mamusiek to bajka nie ukrywam, że chciałabym Małego juz mieć po tej drugiej stronie :)

ANCONA trzymam kciuki za Was. Wszystko będzie dobrze. Hubercik to silny chłopak !

DAGMAR tyle już przeszłyście, że jesteście twarde jak metal. Nic Was nie złamie :) rownież trzymam kciuki :)

U nas weekend upłynął bardzo spokojnie i słonecznie. Wczoraj 19 stopni - miodzio !!!! Wiec "SEZON NIE MAM SIE W CO UBRAĆ UWAŻAM OFICJALNIE ZA OTWARTY" wrrrrrrrr

dziękuje wszystkim za życzenia urodzinowe :*
Ja sobie sama życzę lekkiego rozwiązania ale to niestety nie jest koncert życzeń :D

hej!

witam sie poniedzialkowo! nie odzywalam sie, bo malowalismy wczoraj pokoj maluszka i odswiezalismy przedpokoj i pokoj! malemu pokoj trzeba jeszcze druga warstwe, ale sliczny kolor, taki no nie wiem miodowy, ale nie zolty, a jak urzadzimy to wstawie zdjecie!

jeszcze wczoraj grilla na tarasie robilismy, elektrycznego co prawda, ale byl pyszny! pomagala nam 6 przyjaciol :-)

zmykam, bo musze rozwiesic firanki, bo upralam i poprasowac zaslony, a ze pogoda piekna to az sie wszystkiego chce!

dziewczyny, a Wy sie trzymajcie w dwupaczkach, chyba ze po 38 tyg, to i ja zaczne sie starac o szybsze wyklucie :-)

hej!

witam sie poniedzialkowo! nie odzywalam sie, bo malowalismy wczoraj pokoj maluszka i odswiezalismy przedpokoj i pokoj! malemu pokoj trzeba jeszcze druga warstwe, ale sliczny kolor, taki no nie wiem miodowy, ale nie zolty, a jak urzadzimy to wstawie zdjecie!

jeszcze wczoraj grilla na tarasie robilismy, elektrycznego co prawda, ale byl pyszny! pomagala nam 6 przyjaciol :-)

zmykam, bo musze rozwiesic firanki, bo upralam i poprasowac zaslony, a ze pogoda piekna to az sie wszystkiego chce!

dziewczyny, a Wy sie trzymajcie w dwupaczkach, chyba ze po 38 tyg, to i ja zaczne sie starac o szybsze wyklucie :-)

Kurczę Ty uważaj z tym wieszaniem firanek !!! Może "wykorzystaj" kogoś w tym celu.

Dziewczyny Wy wszystkie robicie porządki, mycia okien, i inne rzeczy a ja leże u rodziców i nic nie jest w domu zrobione:( No ale cóż potem będę miała kupę roboty:)

Ja tylko na chwile.....
Byłąm na spacerze, wróciliśmy i......syn mi się zepsuł!!!!!!!! Temperatura 38,4:szok::szok: Świetnie, jeszcze tego nam brakowało....

Do tego odmawia picia leków......po godzinnej walce podałam czopek i czekam.......

Sorki, że ja tylko o sobie dziś, ale od rana ja źle się czuje, a teraz jeszcze to..........

reklama
Madziolina, nie szalej tak babo!
Kroczek, wyleż się i wynudź na zapas:)
Truskawkowa, to zdrówka dla synka życzę.

Ciekawe, co tam u Oli.
Pogoda taka ładna i w sumie powinnam mieć więcej poweru, ale mnie zmorzyło i chyba spać pójdę.

Do góry