reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Agunia leż i trzymaj sie kochana, a Julek niech nie kombinuje i czeka :tak:
Dagmar za Was też kciuki trzymamy!!!
I za wszystkie, które się nie słuchają i kombinują jak tu wcześniej urodzić też kciuki zaciśnięte;-)

reklama
Agmaa to życzę Ci udanej imprezy:)

Agunia tak trzymaj:) Dobrze ze kroplowka dziala i niech Julek jeszcze cofnie le7pek do srodka:)

Agunia- dobrze że jeszcze się udaje skurcze powstrzymywać! Leż grzecznie i pertraktuj :-)
U mnie noc w miarę spokojna. Brzuch po lekach się uspokoił ale chłopcy w tym nie pomagali. Tak borykali i się kręcili że ze łzami w oczach leżałam. A najgorsze że właśnie "dolny" dzidziuś tak kombinował że naprawdę się bałam czy nie wyskoczy :szok: Właśnie od 3 tyg boję się że aplikując luteinę spotkam się z jego rączką lub główką więc Agunia witaj w klubie :-( A swoją drogą nawet imiona podobne bo to Julianek tak gmera nisko a z tego co pamiętam to u Ciebie Juliusz ;-)

A ja z racji rozpoczętego zwolnienia oczywiście zamiast pospać do 9 albo 10 póki mogę, obudziłam się po 7 i już nijak nie mogłam usnąć. Ale przynajmniej poczytałam trochę, zrobiłam już pranie, ugotowałam sobie owsiankę a teraz czekam na męża jak wróci z Biedronki z zamówioną przeze mnie hurtową ilością pomarańczy i pojedziemy sobie na obiad na miasto. Słoneczko świeci, mam nadzieję, że będzie fajny dzień. Trzymajcie się tam dzielnie i oby nasze święto dla wszystkich przebiegło bezobjawowo i spokojnie:-)

Agunia trzymajcie sie w dwupaku. Rozumiem , że jako pierwszy z Kawalerów stanie w bramkach startowych do serc naszych kwietniowych narodzonych Gwiazdek Lusi i Emmy ale jako Mama nieletniego daj mu na wstrzymanie :D

Agunia, trzymam kciuki zeby synek jeszcze troche poczekal!

Dagmar, jak u Was?

My przespalismy calusienka noc i ranek, w sumie 12h... Chyba ostatnio po maturze tyle spalam...
Dzis czuje sie dobrze, brzuch spokojny, maluszek tez. Ale... po wstaniu od sniadania zobaczylam na krzesle mokra plame... Bielizna i spodnie przesiakniete na wylot, az sie dziwie ze nie poczulam... Na bank nie jest to z pecherza, wiec albo wody podciekaja albo nie wiem co... O 17 widze sie z moja gin w szpitalu to bedzie cos wiecej wiadomo...
Trzymajcie sie wszystkie w zestawach i milej soboty! :)

Oj dzieje się tu widzę nieźle... Agunia trzymaj się tam z całych sił jeszcze! Jouluatto no mi to wygląda na wody, ale trzymam kciuki żeby jeszcze Oskarek posiedzial troszkę!!! Co do reszty dziewczyn, super ze sie uspokoiło, tak trzymać:-)!!! Dagmar, współczuję Ci bardzo bo pewnie już padasz od tego wszystkiego, ale dacie radę! Wszystkie kciuki trzymamy!!!
A ja melduję, że wczoraj torbę już spakowalam i teraz pozostało mi już tylko czekanie na Kubusia, masakra ;-). Do tego piękne słoneczko na dworze więc łapcie która może:-D i miłego dnia życzę bez porodów;-)!!!

reklama
Melduję się w nadal dwupaku:tak:

Nocka średnia brzuchol twardniał, a i śniło mi się że zaczęłam krwawić i już się do szpitala szykowałam gdy się obudziłam. chwilę leżałam i nie wiedziałam czy to sen czy naprawdę tak było.

Ja nawet w niezłym humorze dzisiaj trochę ogarnęłam dom z rana ale tak boli mnie w pachwinach tzn. czuję dosłownie główkę małej między nogami. najgorzej jak siedzę albo chodzę więc póki co poleguję na boczkach.

Dagmar- trzymaj się, nie wiem nawet co to za choroba muszę podczytać. chociaż u wcześniaków to nawet katar niewskazany więc trzymamy kciuki za Lusię.

L-oka- fajowo że nocka przespana:tak:

Agmaa- a co ty się tak stresujesz imprezą, takie rzeczy powinny sprawiać radość. A co to za imprezka?

Agunia Gr- trzymaj się tam i nie daj się skurczom. to już co prawda 35 tydz. więc tragedii nie ma ale każdy dzień w brzuszku mamy na wagę złota więc nóżki razem zaciśnięte.

MadzkM-ucałuj Emme od forumowych ciotek:-)

Rila- aż mnie ciarki przeszły jak przeczytałam o napotkanej rączce. Dla mnie aplikacja globułki co 3 dzień to mega stres mimo że ja tylko pessar czuję, jednak ginka powiedziała że jest on w kształcie główki tak się mała pcha. tylko patrzeć jak korek wyskoczy a ja popędze na IP:tak:
A nasze Juliuszki i Julianki niech się uspokoją bo nigdzie im tak dobrze nie bedzie jak w mamusiowych brzuszkach.

Jouluatto- dobrze że masz dzisiaj wizytę, mam nadzieę że to jeszcze nie wody.

Mojeboje- bo to tak zawsze jest że jak można to się nie śpi. Ty pomarańcze a ja wafle ryżowe z Biedronki hurtowo wcinam, nawet do szpitalnej torby załadowałam paczkę.;-)

Do góry