Melduję się w nadal dwupaku
Nocka średnia brzuchol twardniał, a i śniło mi się że zaczęłam krwawić i już się do szpitala szykowałam gdy się obudziłam. chwilę leżałam i nie wiedziałam czy to sen czy naprawdę tak było.
Ja nawet w niezłym humorze dzisiaj trochę ogarnęłam dom z rana ale tak boli mnie w pachwinach tzn. czuję dosłownie główkę małej między nogami. najgorzej jak siedzę albo chodzę więc póki co poleguję na boczkach.
Dagmar- trzymaj się, nie wiem nawet co to za choroba muszę podczytać. chociaż u wcześniaków to nawet katar niewskazany więc trzymamy kciuki za Lusię.
L-oka- fajowo że nocka przespana
Agmaa- a co ty się tak stresujesz imprezą, takie rzeczy powinny sprawiać radość. A co to za imprezka?
Agunia Gr- trzymaj się tam i nie daj się skurczom. to już co prawda 35 tydz. więc tragedii nie ma ale każdy dzień w brzuszku mamy na wagę złota więc nóżki razem zaciśnięte.
MadzkM-ucałuj Emme od forumowych ciotek:-)
Rila- aż mnie ciarki przeszły jak przeczytałam o napotkanej rączce. Dla mnie aplikacja globułki co 3 dzień to mega stres mimo że ja tylko pessar czuję, jednak ginka powiedziała że jest on w kształcie główki tak się mała pcha. tylko patrzeć jak korek wyskoczy a ja popędze na IP
A nasze Juliuszki i Julianki niech się uspokoją bo nigdzie im tak dobrze nie bedzie jak w mamusiowych brzuszkach.
Jouluatto- dobrze że masz dzisiaj wizytę, mam nadzieę że to jeszcze nie wody.
Mojeboje- bo to tak zawsze jest że jak można to się nie śpi. Ty pomarańcze a ja wafle ryżowe z Biedronki hurtowo wcinam, nawet do szpitalnej torby załadowałam paczkę.;-)