reklama
patuśka
Fanka BB :)
Ale pechowy dzisiaj dzień. Dziewczyny, leżeć, łykać magnez, nospę i nie panikować.
Dagmar, a już miało być tak spokojnie... I tak nie przeczytasz, ale trzymajcie się dzielnie.
Idę lulać. Proszę,żeby jutro rano nie było nowych postów na wieściach ze szpitala! Rodzimy w kwietniu!
Dagmar, a już miało być tak spokojnie... I tak nie przeczytasz, ale trzymajcie się dzielnie.
Idę lulać. Proszę,żeby jutro rano nie było nowych postów na wieściach ze szpitala! Rodzimy w kwietniu!
agata1991
Mi się marzy poród 1 kwietnia Zadzwonię do rodziny i nikt mi nie uwierzy
madzikm76
Jouluatto - pamiętaj nogi razem, nogi razem. Wdech wydech i tak na spokojnie jeszcze ze dwa tygodnie! :-)
Dagmar - trzymam mocno kciuki, mam nadzieję, że to zapalenie to nic bardzo poważnego:-(. Martwię się o was i będę czekać na wieści!
Dagmar - trzymam mocno kciuki, mam nadzieję, że to zapalenie to nic bardzo poważnego:-(. Martwię się o was i będę czekać na wieści!
Naprawdę jakiś feralny dzień dzisiaj. Mnie na szczęście skurcze na razie omijają ale samopoczucie fatalne. Cos chyba jest w pogodzie bo nawet moja córa dziś zasneła mi w dzień na 2,5godz a zwykle 1 godz to max. Chyba 3 razy sprawdzałam czy z nią wszystko ok. Jak to śpiące dziecko może matkę zestresować... Mam nadzieję ze Wasze dolegliwości to jeszcze nie to i że jeszcze poczekacie.
Mam nadzieję, że trochę pozytywnej energii dotrze też do Dagmar.
Mam nadzieję, że trochę pozytywnej energii dotrze też do Dagmar.
No dzień rzeczywiście jakiś nie najlepszy. U mnie chwilę też było gorąco (brzuch stwardniał, jakieś dziwne pobolewania, kłócia i do tego wariujące dzidziory) ale się uspokoiło. Aż biedny mąż po całym tyg tyrania jak się chciał odprężyć to zrobionego drinka nie wypił w razie czego żeby na IP jechać.
Dagmar- oj biedne Wy jesteście z córeczką!!!
Oby jutrzejszy dzień przyniósł lepsze wieści!!!
Dagmar- oj biedne Wy jesteście z córeczką!!!
Oby jutrzejszy dzień przyniósł lepsze wieści!!!
Witam z rana... az sie balam forum otworzyć uff barak wiadomości to dobra wiadomość. Dziewszynki trzymać mi sie w dwu lub trzy-pakach
Mnie jeszcze sny dzisiejsze straszyly w których jedna z nas urodziła ale nie pisze ktora zeby nie zapeszyć
Mnie jeszcze sny dzisiejsze straszyly w których jedna z nas urodziła ale nie pisze ktora zeby nie zapeszyć
reklama
Witam z rana... az sie balam forum otworzyć uff barak wiadomości to dobra wiadomość. Dziewszynki trzymać mi sie w dwu lub trzy-pakach
Dokładne to samo chciałam napisać. Dzisiaj dzień zapowiada się słoneczne (przynajmniej u mnie) - mam nadzieję, że pozytywnie to wplynie na nasze samopoczucia. Ze snami włącznie - bo śniło mi się, że wszystkie forumowicski już się rozpakowały tylko ja zostałam z brzuchem ;-)
A - i wszystkiego dobrego na Dzień Kobiet :-)