reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ale pechowy dzisiaj dzień. Dziewczyny, leżeć, łykać magnez, nospę i nie panikować.

Dagmar, a już miało być tak spokojnie... I tak nie przeczytasz, ale trzymajcie się dzielnie.

Idę lulać. Proszę,żeby jutro rano nie było nowych postów na wieściach ze szpitala! Rodzimy w kwietniu!

Jouluatto - pamiętaj nogi razem, nogi razem. Wdech wydech i tak na spokojnie jeszcze ze dwa tygodnie! :-)

Dagmar - trzymam mocno kciuki, mam nadzieję, że to zapalenie to nic bardzo poważnego:-(. Martwię się o was i będę czekać na wieści!

Naprawdę jakiś feralny dzień dzisiaj. Mnie na szczęście skurcze na razie omijają ale samopoczucie fatalne. Cos chyba jest w pogodzie bo nawet moja córa dziś zasneła mi w dzień na 2,5godz a zwykle 1 godz to max. Chyba 3 razy sprawdzałam czy z nią wszystko ok. Jak to śpiące dziecko może matkę zestresować... Mam nadzieję ze Wasze dolegliwości to jeszcze nie to i że jeszcze poczekacie.

Mam nadzieję, że trochę pozytywnej energii dotrze też do Dagmar.

No dzień rzeczywiście jakiś nie najlepszy. U mnie chwilę też było gorąco (brzuch stwardniał, jakieś dziwne pobolewania, kłócia i do tego wariujące dzidziory) ale się uspokoiło. Aż biedny mąż po całym tyg tyrania jak się chciał odprężyć to zrobionego drinka nie wypił w razie czego żeby na IP jechać.

Dagmar- oj biedne Wy jesteście z córeczką!!!

Oby jutrzejszy dzień przyniósł lepsze wieści!!!

Witam z rana... az sie balam forum otworzyć uff barak wiadomości to dobra wiadomość. Dziewszynki trzymać mi sie w dwu lub trzy-pakach
Mnie jeszcze sny dzisiejsze straszyly w których jedna z nas urodziła ale nie pisze ktora zeby nie zapeszyć

reklama
Witam z rana... az sie balam forum otworzyć uff barak wiadomości to dobra wiadomość. Dziewszynki trzymać mi sie w dwu lub trzy-pakach
Mnie jeszcze sny dzisiejsze straszyly w których jedna z nas urodziła ale nie pisze ktora zeby nie zapeszyć

Dokładne to samo chciałam napisać. Dzisiaj dzień zapowiada się słoneczne (przynajmniej u mnie) - mam nadzieję, że pozytywnie to wplynie na nasze samopoczucia. Ze snami włącznie - bo śniło mi się, że wszystkie forumowicski już się rozpakowały tylko ja zostałam z brzuchem ;-)
A - i wszystkiego dobrego na Dzień Kobiet :-)

Do góry