reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

WITAJCIE.
EWELAJNA bardzo mi przykro wiem co czujesz,na pewno uda się następnym razem.
ANIOŁEK jak po weselu?pojadłaś pyszności i potańczyłaś?
Ja przeżyłam cały weekend w pracy,byle do piątku bo ten będę miałą wolny,ale ma być pogoda do bani:wściekła/y:.
Jak się czujecie?

reklama
Witam :)
Ewelajna - przykro mi bardzo, wiem co teraz czujesz, ale nie trać nadziei, kiedyś musi się udać,
Po weselu ok, aczkolwiek kilka razy zatanczyłam tylko w pierwszym dniu wczoraj już w ogóle się nie bawiłam, ale pojadłam pyszności masę w sobotę mnie pobolewał brzuch ale puki co chyba wszystko dobrze, mam nadzieję, że w środę zobaczę moją kruszynkę na USG.
Milenka no to teraz odpoczywam po ciężkim weekendzie :) należy Ci sie ja dzisiaj mam urlop też odpoczywam po weselu no ale jutro już do pracy.

ANIOŁEK no odpoczywać będę w sobotę dopiero,bo do piątku mam popołudniówki;-),ale na tarasie nie będzie mi dane raczej posiedzieć bo deszcze zapowiadają.
Super że wesele udane,dawno nie byłam na żadnym,też mnie czasem brzuch pobolewa ale to jak długo stoję na nogach albo się przeforsuje.
Zmykam szykować się do pracy,miłego dnia Wszystkim.

Zerknęłam tak troszkę z ciekawości, ale widzę znajome nicki :-D:-)
Gratuluję Kobietki II kreseczek i życzę nudnej ciąży :tak:

Tygryseczek, Aniołek miło zobaczyć Was tutaj :tak:

Witajcie :)

Kilka dni temu zobaczylam ku wielkiej radosci dwie rozowe kreski na tescie :) Z wlasnych wyliczen wynika ze dzidzius powinien byc kwietniowy, choc musze przyznac ze jak na tak wczesna ciaze brzuszek mam pokazny... Dzis pierwsze wizyta u ginekologa, mam nadzieje wrocic tu z dobrymi nowinami :) Pozdraiwam wyszstkie przysze Mamusie :)

Aniołek, Milenka - u mnie gigantyczne mdłości. Z dnia na dzień jest coraz gorzej. Na razie wymiotów brak. Aniołek - super, że impreza się udała :-) Ja idę na jedno wesele za niecałe 3 tygodnie a na drugie za niecałe 7 tygodni. Także mam nadzieję, że też się wybawię ;-)

Jouluatto - witam :-) Cieszę się, że mamy kolejną mamusię do towarzystwa. Trzymam więc kciuki, aby dziś podczas wizyty było wszystko ok.

U mnie dziś pochmurno. Maluchy śpią, więc mam chwilkę czasu dla siebie. Tyle dobrego. A jak tam dziewczyny wasze przewidywania: chłopiec czy dziewczynka? Pozdrawiam serdecznie :-)

Moniqaa tez sie ciesze ze jestem tu ;) w koncu po tylu miesiacach... a ja dziewczyny nie mam mdlosci ani nic.... dzobrze sie czuje nawet wczoraj znowu test kupialm ale juz taki najtanszy czy nadal sa tam kreski bo nawet nie czuje sie jakbym byla w ciazy....

tygryseczek - ja też nie mam mdłości, trochę jakby wyostrzone zapachy i sporadyczne bóle podbrzusza, bylam u polskiej ginekolog, i powiedziala mi, że te bóle to typowy objaw ciąży i mam sie cieszyc ze je mam. Na poczatku bolaly mnei mocno piersi (nie moglam bez stanika nawet spac) ale i to mi minęło..

hej dziewczyny! te ZNAJOME i te nieznajome :-)
Ja ujrzałam mkoje II wczoraj, czyli 05.08, ale dzidzi powstala 20.07- wiem wiem jestem pewna :-)
Jesli chodzi o objawy to mam tylko takie gniecace podbrzusze, tak mega nisko, to normalne?
Troche mnie piersi bola i czasem niedobrze, a i troszke sie kreci w glowie, ale to nie jest dokuczliwe.
Niestety pracuije i jak narazie nikt nie wie :-)
Chce isc do lekarza i sie upewnic :-)

reklama
Do góry