witajcie
chyba mogę do Was dołączyć
kalkulator ciaży na baby boom pokazuje mi kwiecień
licząc od dnia zapłodnienia (no.. powiedzmy, że wydaje mi się, że wiem który to ;P )
mam na imię Ania, lat 29, od 27 lipca szczęśliwa mężatka, od 30 lipca (wczoraj) szczęśliwa posiadaczka II kresek
w ogóle to jestem w szoku
testy owulacyjne robiłam trzy razy:
1. 19dc +
2. 23dc +
3. 24dc -
z czego pomiędzy nimi byłam na wyjeździe, więc przytulanek nie było, tylko 16, 17, 24dc - i tak się zastanawiam które tu "zaskoczyło" - przed wyjazdem, czy po, ale raczej po
potem z ciekawości, a troche też dlatego, że zbliżał się ślub i wesele i trzeba było wiedzieć na czym stoję, testy ciążowe zrobiłam 28, 30, 34, 35, 38 dc (ostatni dzień przed ślubem) i one wszystkie były negatywne, więc nastawiłam się, że "nic z tego" - nawet zamówiłam na allegro testy owulacyjne i ciążowe na następny miesiąc
śmiałam się, że @ przyjdzie pewnie w dniu ślubu, ale.. nie było
(naczytałam się, że po odstawieniu tabletek to może trwać dłuuuugo zanim przyjdzie @ - choć pierwotny plan był taki, że odstawiłam tabletki tak, żeby to w noc poślubną była mniej więcej owu, tylko... zaczęliśmy się starać wczesniej
)
no i.. w sumie dla wypróbowania testu z allegro bez nadziei na II kreski, we wtorek, 42dc, zrobiłam test i.. oniemniałam!
jedna testowa bledsza, kontrolna jak zwykle mocna, ale.. dwie!