reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
madzikm tylko że mój nie w błocie a w szambie lub padlince się wyczochrał:no: Tak wiem straszne ale już jest git:) Poza tym oduczyliśmy go spania w łóżku bo nie wiem jak to z Kubusiem będzie a 4 w łóżku to już przegięcie:)

Dziewczynki wiecie może co słychać u Jouluatto???
Dawno się nie odzywała a jakoś tak od kilku dni chodzi mi po głowie co u niej?

Moj piesio dalej bedzie z nami w lozku spal:tak: Malenstwo bedzie miec wlasne lozeczko, dostawione bezposrednio do naszego, poza tym ja balabym sie brac takie male dziecko do lozka. Maz duzy, ja sie w nocy wierce wiec strach, ze malenstwu cos zrobimy.
Poza tym Forrest to byl dla mnie ratunek kiedy po drugim poronieniu mialam z deczka depresje, ten maly szczeniak przywrocil mi radosc zycia, pocieszal po dwoch kolejnych nieudanych ciazach i in vitro, jest chyba po mezu moim najlepszym przyjacielem. Nie chce tez zeby pies, ktory od ponad pieciu lat jest przyzywczajony do spania z nami i ktory, szczerze mowiac nie jest fanem dzieci, odczul pojawienie sie malenstwa jako atak na jego pozycje w domu. Musze jakos Forrcia przekonac do malej istoty a wygonienie go z lozka chyba nie byloby najleszym pomyslem. Zreszta ja mam takiego fiola na punkcie psow, ze chyba bym z zalu sie zaplakala jakby mnie ta morda rano nie budzila. On sie wtula w szyje i fufa nosem - obled:-D:-D

Nasza Fecia też śpi z nami w łóżku i nie zamierzam zmieniać stanu rzeczy jak się młody pojawi.
Jakoś w ogóle nie ogarniam co dziecko ma robić w naszym łóżku... Jakoś to dla mnie nielogiczne i niepotrzebne.

Hej dziewczyny . Nocka u mnie koszmarna myślałam że P. zabije od 2.30 do 3.20 strzelał zębami myślałam że oszaleję wstawanie za potrzebą i zatkany nos sprawiły
że ledwo żyję. Mam nadzieje że wam lepiej nocka mineła:-)
A mam pytanie czy w y tez w kroczu odczuwacie np takie ciągnięcie jakby ścięgna ?

Witam :-)
Po kilku przespanych nocach znowu powtórka z rozrywki Obudziłam się po 3, zasnęłam przed 6, przed 7 musiałam wstać

Kroczek
nie wpychaj się w kolejkę, poczekaj na koleżanki ;-)
Madzik do mnie wczoraj sąsiadka z tekstem, że nie poznała kto to tak powolutku się toczy i co to będzie za 2 miesiące.
No i właśnie sama się zastanawiam co to będzie

Nasza Fecia też śpi z nami w łóżku i nie zamierzam zmieniać stanu rzeczy jak się młody pojawi.
Jakoś w ogóle nie ogarniam co dziecko ma robić w naszym łóżku... Jakoś to dla mnie nielogiczne i niepotrzebne.
To samo co pies robi w łóżku ;-)

reklama
Witam sie środowo :)

u mnie noc jak zawsze - nieprzespana. dziewczyny ja od 17 tygodnia mam bóle i rozciaganie .. i chyba juz sie do nich przyzwyczailam :)
U nas pada snieg, a ja ta kanape sprzedalam i dzisiaj noc spedzilam na materacu :wściekła/y: a moj maz grzecznie sie spakowal i pojechl w delegacje. Jade dzisij n poszukiwanie wygodnej i duzej kanapy :) jak cos kupie to wkleje.. i najlepiej jkby do piatku mi j przywiezli i wstawili :-D ponoc kobiecie ciezarnej sie nie odmawia bo myszy zjedza..bede tym szantazowac :D

milego dnia wam zycze i duzo zdrowia! patrzac za okno to tego zdrowia najbardziej :)

Do góry