madzikm76
Fanka BB :)
U mnie 96cm w pasie i niech rośnie na zdrowie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam ponownie,
`Viltutti` - dzieki za rade! ja nie pieje jedynie tej wody z extra dawka wapnia bo pije tez I inna a ta wode to ostatnio caly karton to po raz 1szy maz kupil, no ale teraz po tym co napisalas to na prawde bede uwazac z ilosica jaka pije!! SUPER DZIEKI ze zauwazylas I przeczytalas mojego posta no I podpowiedzialas!!!
`Edysiek` moj maz w sumie pozniej doczytal w tej naszej ksiazce co ja czytamy raz w tyg -kazdy kolejny tydzien co sie dzieje z dzieckiem w lonie matki itd.. I wlasnie dlatego tez tak sie bidulek martwil ze to dziecko `pije I sika` ten sam plyn....
Jak dzisiaj wstal to przekazalam jemu wiadomosc ze wody sie wymieniaja od czasu do czasu wiec dziecko am czyste warunki... hehehehe
probowal mnie podpytwac czy aby na pewno ;-) no I jak to sie dzieje skoro ta macica to taki balon (bo tak moj lekarz mojemu mezowi zobrazowal raz jak pytal dlaczego moja zona tak jeczy czasami - bo takie w 4-5m-cu mialam bole rwace u dolu (jakby mnie ktos nozem dzgal tam!) no a lekarz na to ze macica to jak taki napompowany balon na sznureczkach ;-) wiec dlatego to podbolewa czasami bo to tak jakby balon papelniac ale go przytryzmywac za sznureczki wiec one beda pociagane I wtedy bolec moze...- I faktycznie pare razy sie to zdarzylo I przeszlo.
Na co ja mezowi mowie ze nie znam calej fizlologi tej ciazy no ale jakos musi sie tam wymieniac ta woda no bo przeciez tez jakos tam `wlewa sie` no nie ? ;-)
W kazdym badz razie ucieszyl sie no I ja tez w sumie takze jeszcze raz `Edysiek` DZIEKI za ta info!
I dzieki za ten link do tego bloga...
A co z tymi `Poloznymi` co pisalysice wczesniej? to jakis serial??
Dobrej nocki `kwietnioweczki` bo w sumie u was juz dosc pozno :-)
Dzień dobry Mamusie
Coś dziś nie pospałam za długo ale nie mogę narzekać bo i tak do 8:30.
Chciałam właśnie o ten pas zapytać. Ja z kolei słyszałam że on rozleniwia mięśnie brzucha i gorzej się po nim do formy wraca. Ale z drugiej strony jakby to była prawda to by chyba tego nikt nie kupował? Dajcie znać jakie macie doświadczenia, please!
A u mnie w pasie 93 a zaczynałam od 63 jak tak dalej pójdzie to będę miała taki brzuch że mnie przeważy, a tak nieśmiało rósł na początku i jak byłam ubrana to praktycznie do 4 miesiąca nie było nic widać!