reklama
marcia331
Fanka BB :)
Dagmar bo moj Ignas chyba wyczul nasz stres i tak mi nawala po szyjce macicy i dole brzucha ze az mi sie slabo robi. Jak nas dluzej bedziesz trzymac w napieciu to ja bede nastepna na IP!
sandra910107
Jeden problem za drugim . A normalnie przeżywam wasze stresy jakby to były moje mam nadzieje że wszystkie szczęśliwie do kwietnia wytrzymamy i będziemy się później dzielic wrażeniami z porodówki
Dagmar, trzymam kciuki az do bolu zeby sie te skurcze uspokoily! Daj znac, bo zaraz wszystkie bedziemy mialy nadcisnienie z tych nerwow...
Marcia, przykro mi ze nici z kredytu Ale faktycznie moze warto pomyslec o wynajmie?
Podziwiam Was kobitki, ze dajecie rade tak razem z rodzicami/tesciami i dziecmi, ja chyba gdybym mieszkala pod jednym dachem z rodzicami albo konca zycia bylabym bezdzietna stara panna, albo blyskawicznie trafilabym do Tworek
Marcia, przykro mi ze nici z kredytu Ale faktycznie moze warto pomyslec o wynajmie?
Podziwiam Was kobitki, ze dajecie rade tak razem z rodzicami/tesciami i dziecmi, ja chyba gdybym mieszkala pod jednym dachem z rodzicami albo konca zycia bylabym bezdzietna stara panna, albo blyskawicznie trafilabym do Tworek
Ostatnia edycja:
marcia331
Musimy troche poczekac, bo skoro skurcze byly co 15 minut to zeby sprawdzic efekty kapieli troche trzeba odczekac.
Wiem wiem,masz racje...Ale wiesz w kwietniu to już bezpiecznie) Mnie martwi czas teraźniejszy
reklama