Dałam radę !! powiem Wam szczerze, że spodziewałam się bardziej obrzydliwego smaku tej glukozy. U mnie problem polegał na tym, że nie mogłam zapanować nad sennością. Czułam się jakby ktoś mi obciążniki zaczepił na powieki MASAKRA!! i ten głód .. Nie znoszę badań nie ze względu na kłucie czy ranne wstawanie ale przez fakt, że robi się je na czczo a ja budzę się już skrajnie głodna więc to dla mnie mordęga wysiedzieć tyle bez jedzenia
moi_pas Po prostu nie wiem czy dałabym sobie radę z tymi pieluchami. Może i drożej wychodzą jednorazówki ale na pewno są łatwiejsze w obsłudze;-)
kroczek_k Dzięki za wsparcie :-) A jak Twoje wyniki?? moje będą dzisiaj po południu i mam nadzieję, że mąż je odbierze bo ja trochę przeceniałam dziś swoje możliwości i z tesco wracałam taksówką bo prócz mroczków przed oczami zwyczajnie nie miałam siły już iść...
Viltutti Ale się naśmałam ! Muszę to przeczytać mojemu mężowi
moi_pas Po prostu nie wiem czy dałabym sobie radę z tymi pieluchami. Może i drożej wychodzą jednorazówki ale na pewno są łatwiejsze w obsłudze;-)
kroczek_k Dzięki za wsparcie :-) A jak Twoje wyniki?? moje będą dzisiaj po południu i mam nadzieję, że mąż je odbierze bo ja trochę przeceniałam dziś swoje możliwości i z tesco wracałam taksówką bo prócz mroczków przed oczami zwyczajnie nie miałam siły już iść...
Viltutti Ale się naśmałam ! Muszę to przeczytać mojemu mężowi