reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

urocze ale sztuczne,nikt się nie bije, nie kłóci i nie płacze i wszyscy grzeczni ;) :D
A ja uważam ze życie każdej znas tak wyglada. Zauważ ze to są 2minuty z życia 3kobiet. Da się wykroić po 50 błogich sekund z całej doby ;-)
zawsze mówię, że moje życie tez wyglada jak z reklamy, bo naprawdę przez 30 sekund w ciagu dnia jest urocze i czysto ;-) Prawdę mówiąc to i więcej tych reklam się da wykroić w całym dniu

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkie mamy rodzące w kwietniu :) mam tu jakiś czas konto ale dopiero teraz mam jakoś czas aby poczytać i się przedstawić ;) mam na imię Aga 22 lata (w lipcu 23 ;) i spodziewam się z moim TZ synka, data porodu wyznaczona na 23.04.2014. :)

Wysłane z mojego iPod touch przez Forum BabyBoom

Patuska, u nas tez nie ma, ale i tak che maluchowi zrobic jakis kawalek dekoracji nad lozeczkiem :) My sie planujemy oddzielic z naszym lozkiem parawanem ;)

Dla wszystkich majacych pytania i watpliwosci odnosnie testu na tolerancje glukozy, linkuje dosc porzadnie wygladajacy zestaw pytan i odpowiedzi. Opisane sa tez normy.
http://portal.abczdrowie.pl/test-obciazenia-glukoza

Witam nowa forumowiczke! :)

O glukoza, mnie czeka badanie w czwartek i sie go troche obawiam, poczytam troche fachowej literatury to sie uspokoje moze :) przeraza mnie to ze bede sama i jak zemdleje to bede zdana na obcych

O glukoza, mnie czeka badanie w czwartek i sie go troche obawiam, poczytam troche fachowej literatury to sie uspokoje moze :) przeraza mnie to ze bede sama i jak zemdleje to bede zdana na obcych
Hej Tatiana!
ja już miałam w swoim życiu 5 takich testów i owszem przyjemne nie jest, ale bez przesady. Da się przeżyć. W piątek czeka mnie znowu takie badanie. Nie martw się, damy radę!

Ja wlasnie jestem po pobraniu na czczo i czekam na drugie pobranie po wypiciu tej ambrozji ;) Owszem, troche sie czuje jak na haju ale poza tym, nie taki diabel straszny... :) Pielegniarka polecila rozpuszczenie glukozy w lekko cieplej wodzie, po dodaniu cytryny smakowalo jak ciepla, troche przeslodzona lemoniada, ale wypilam nawet bez szczegolnego cierpienia ;)

A ja uważam ze życie każdej znas tak wyglada. Zauważ ze to są 2minuty z życia 3kobiet. Da się wykroić po 50 błogich sekund z całej doby ;-)
zawsze mówię, że moje życie tez wyglada jak z reklamy, bo naprawdę przez 30 sekund w ciagu dnia jest urocze i czysto ;-) Prawdę mówiąc to i więcej tych reklam się da wykroić w całym dniu

no pewnie parę godzin by wykroił :D

Witam wszystkie mamy rodzące w kwietniu :) mam tu jakiś czas konto ale dopiero teraz mam jakoś czas aby poczytać i się przedstawić ;) mam na imię Aga 22 lata (w lipcu 23 ;) i spodziewam się z moim TZ synka, data porodu wyznaczona na 23.04.2014. :)

Wysłane z mojego iPod touch przez Forum BabyBoom

witamy

Hej Tatiana!
ja już miałam w swoim życiu 5 takich testów i owszem przyjemne nie jest, ale bez przesady. Da się przeżyć. W piątek czeka mnie znowu takie badanie. Nie martw się, damy radę!

Ja mam 4 za sobą i będzie tego szczęścia. :D

Jaka fajowa naklejka! Też bym coś podobnego kupiła, gdyby nie to, że.... nie ma u nas pokoju dziecięcego,chlip:(

Ja też dla małej nie mam i toczę wojnę o komodę- ja bym chciała taką dziecięcą a małż nieee bo pasującą do naszych mebli :/

Ja wlasnie jestem po pobraniu na czczo i czekam na drugie pobranie po wypiciu tej ambrozji ;) Owszem, troche sie czuje jak na haju ale poza tym, nie taki diabel straszny... :) Pielegniarka polecila rozpuszczenie glukozy w lekko cieplej wodzie, po dodaniu cytryny smakowalo jak ciepla, troche przeslodzona lemoniada, ale wypilam nawet bez szczegolnego cierpienia ;)

trzymam kciuki. Swoją drogą... lemoniada???

Ja na 15 do gina ale pewnie napiszę do was wieczorem bo jeszcze do szefowej muszę z l4 jechać tramwajką a to potrwa :(

Witam foremeczki:-D

Mam dziś taki dobry humor że nawet to małe rozwarcie mi nie straszne:))

Marciu wszystko będzie dobrze i mam nadzieję że skurcze miną.

Evelinka piękne te naklejki:)). Ja też nie mam póki co pokoiku dla Małego ale może w jego kąciku coś nakleję:))

Jouluatto dzielna dziewczyno wytrzymasz do końca:)) Trzymam za Was dziewczyny kciuki.

Dagmar, Jouluatto oczywiście czekamy na wieści z wizyt.

Witam nową forumowiczkę i pocieszę Cię ja też w czwartek będę miała glukozę robioną:))
Jotemeczko ja niestety nie mogę odpalić filmu:( może to wina mojego tableta.

Wczoraj 6 razy starałam się wstawić zdjęcie Kubusia ale ten cholerny tablet mnie wyrzucał z aplikacji za każdym razem może dziś mi się uda.

Ostatnia edycja:
Witam i ja.
Trzymam kciukaski za wizyty i czekam na wieści.

Ja dziś tak dla samej siebie pojechałam i zrobiłam glukoza na czczo...wiem wiem nadgorliwość:-D

wiecie wczoraj wieczorem tak jakoś dziwnie bolał mnie brzuch, tzn lewa dolna strona....nawet w tyłku ten dziwny ból czułam..ciekawe co to mogło być...może junior się tak ułożył i na coś uciskał bo wiercił się cały wieczór..... no nic jutro wizyta więc dowiem się czegoś więcej;-)

reklama
Powodzenie na wizytach i badaniach. I nie dajcie się skurczom i rozwarciom.

Naklejka faktycznie jest śliczna. Też się nad czymś podobnym zastanawiałam, ale w sumie nie po to mam artystę w domu żeby naklejki na ścianach przyklejać. Muszę więc pogonić męża żeby coś na ścianie namalował :tak:

A tak swoją drogą dziewczyny to moja ginekolog jeszcze słowem nie wspomniała, że mam zrobić sobie glukozę. W czwartek mam wizytę i może wtedy coś powie, bo przecież zaraz mi się czas skończy. A po tym co pisałyście obowiązkowo pojadę na badania z mężem.

Do góry