Marteczka08
Fanka BB :)
Witam,
dziekuje za rady. Napisalam do mojego lekarza - zobacze co mi poradzi. Ale wlasnie biorac pod uwage przeziebienie, to ze tak kichalam, prychalam, nos dosyc silnie musialam czyscic i zaczal sie kaszel - to obawiam sie zeby z tymi wodami bylo wszystko w porzadku. Słyszałam, że np. od mocnego aszlu moze wlasnie coś tam pęknąć i wody zaczynają uciekać ale teraz sie denerwuje,ehh.. narazie Maluszek sie rusza wiec chyba wszystko w porzadku. Zastanawiałam się nad wizytą na IP - myślicie ze jak powiem jakie mam obawy to sprawdzą mi wody płodowe i czy wszystko jest ok?
Marteczka ja wczoraj zrobiłam sobie inhalacje - wyczytałam zeby je zrobic z kilkoma kroplami na żołądek - i pomogło troszke dzisiaj zamierzam powtórzyć.
Meża wysłałam na zkupy, bo ja się jeszcze kuruje i nie bardzo chce miedzy ludzi wchodzić. Wracam do łóżka, życzę Wam miłej soboty
L-oka Wiesz co ja prz kaszlu zaczelam sie martwić z wodami bo normalnie mialam juz akcje ze ona ze mnie wypływają bo kaszel byl tak straszny ze masakra! Co do inhalacji ja pozyczylam inhalator od siostry i kupilam takie ampułki chlorku sodu (znaczy soli ).. pani Internistka ogólnie poleciła mi nabyć inhalator bo podobno dla dzieci sie nadaje ...tylko zastrzegła że nie może być za głośny... i już wiem o co jej chodzi bo ten co obecnie używam jest tak głośny ze nei wiem co!
Co do chudniecia moja kol co wyszła jej wyższa glukoza też gdy przeszła na diete tez schudła wiec nie martw sie
Witam :-)
Powoli wracam do żywych, wczoraj pół dnia przespałam, resztę przeleżałam albo spędziłam w wc. Ale dzisiaj już jest lepiej, tylko brzuch mnie boli, więc jem jak ptaszek tylko lekkostrawne rzeczy.
Linię na brzuchu mam, ale bardzo jaśniutką, w sumie to chyba tylko dla mnie jest zauważalna. A pępek na razie bez zmian.
Marteczka ja też czasami mam wrażenie, że coś mnie stuka na samym dole, właśnie przy szyjce, ale chyba dzidzia jest trochę wyżej. I tak się zastanawiałam czy to może skurcze
Edysiek nao ja nie moge doczekac sie wizyty a mam w czwartek dopiero bo jakoś tak własnie czasem dziwnie to czuje...a po za tym ogólnie jakos bardziej czuje ze twardnieje mi brzuch....nie umiem okereslic czy to samo twardnienie czy skurcze...