reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Trochę odpoczęłam i mi się humor poprawił. Łyknęłam nospę więc z brzuchem też lepiej, więc się wybierzemy. Mamy blisko, bo to to samo osiedle, kilkasetmetrów dalej więc daleko do domu nie będę miała gdybym się źle czuła i miała dosyć.

Życzę Wam wszystkim najwspanialszych przeżyć w tym nadchodzącym roku, bezproblemowej końcówki ciąży, lekkich porodów i ślicznych, zdrowych maluszków. No i jak najwięcej radości i jak najmniej problemów. I żebyście zawsze miały wsparcie w najbliższych.

reklama
Kochane, a ja przesyłam Wam pozdrowienia z Białki Tatrzańskiej :-)!!! Co prawda śnieg jest tylko na stoku, ale ja i tak nie jeżdżę więc mi to nie przeszkadza a przynajmniej tak bardzo nie marznę... Sylwester będzie pod stokiem przy grilu więc całkiem fajnie się zapowiada. Ja na szczęście dobrze się czuję Kubuś aż czasem przesadza z kopaniem ale wolę jak się rusza niż jak się nie odzywa ;-)

Wszystkim, którym coś się dzieje bardzo współczuję ale mam nadzieję że te trzy miesiące może z małym haczykiem szybko zlecą i zobaczycie że wszystko się poukłada :-)!!! Będziemy miały śliczne zdrowe dzieciaczki i to będzie najważniejsze a reszta problemów albo się wreszcie rozwiąże, albo przestaną mieć takie znaczenia :-)!!! Ja w każdym razie życzę Wam tego z całego serca!!!

I ogólnie tak mało nam już zostało, że starajcie się (chociaż wiem że ciężko) we wszystkim znaleźć jakąś dobrą stronę i myślcie pozytywnie, co by maluszki jak najdłużej posiedziały w brzuszkach:-)!!!

Tak więc jeszcze raz życzę wszystkiego co najlepsze dla Was, oby wszystkie smutki, troski i obawy zostały z tym starym rokiem a nowy był wielkim i radosnym czasem oczekiwania na wszystko co dobre i cudowne :-)!!!
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!

I ja happynewyear2014hdwallpapers6.jpg
również dołączam się do życzeń, Wszystkiego Najlepsze

go, oby to co złe zostało w starym roku a to co dobre otwarło nam nowy rok!Pozdrawiam Serdecznie z miasta Kraka!!!

Załączniki

• happynewyear2014hdwallpapers6.jpg
    happynewyear2014hdwallpapers6.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 26
Kochane foremki
Ja również chcę wam życzyć wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku!!!
Niech wam się spełnią wszystkie marzenia, pogoda ducha nigdy was nie odstępuje, a nasze kwietniowe dzieciaczki niech rodzą się tak jak jest to zaplanowane( nie wcześniej niż po połowie marca), niech będa silne i zdrowe i niosące mnóstwo radości swoim rodzicom!!!:-)

download-happy-new-year-20142.jpg

Załączniki

• download-happy-new-year-20142.jpg
    download-happy-new-year-20142.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 27
a ja mam skurcze- w sylwestra jeszcze nie rodziłam :O
a tak szczerze nawpychałam się no-spy i magnezu, leżę i mam nadzieję, że jak zasnę to przejdą.

Dzieciaki już puściły z mężem jakieś fajerwerki i wypiliśmy pikolo. Teraz chłopaki jedzą chipsy i tańczą.
A ja... biała sala :dry:

Dagmar zabraniam Ci myslec nawet o tym zeby dzis rodzic! Powiedz corce ze jeszcze ma poczekac pare tygodni! A serio to trzymaj sie i dawaj znac jak sprawy maja. Trzymam kciuki zeby sie skurcze uspokoily!

Dzień Dobry kobitki w Nowym Roku

Ja wczoraj nawet że posiedziałam bez skurczy u Szwagierki. Troszkę też leżałam ale głownie siedziałam w fotelu z ponóżkiem w pozycji półleżàcej:)) Nie powiem o północy plecy już bolały więc zwinęłam się do domku.

A Wy jak tam Foremeczki po baletach?

Dagmar jak się czujesz? Mam nadzieję że nadal w dwupaku...

Witam w Nowym Roku!!!!

U nas sylwester udany. Posiedzielismy we czworke (a wlasciwie w 6, bo jeszcze dzieciaki szwagierki) i czas bardzo szybko zlecial. Tymek poszalal z nami do 21 i padl. Fajerwerki go nie budzily :-) do domu wrocilismy po 3. Ja na szczescie czulam sie w miare dobrze, tylko maly w brzuchu szalal (to dziecko malo co spi!!!!)

Dagmar jak Ty sie czujesz????? Nie strasz nas tak w Nowym Roku!!!! Mam nadzieje ze skurcze nie byly mocne i ze szybko przeszly. Ty jeszcze co najmniej miesiac musisz wytrzymac a najlepiej dwa!!!! Wiem ze wasza gromadka dzieci jest fajna i corcia chcialaby juz do rodzenstwa dolaczyc i do zabawy, ale musisz ja przekonac, ze jeszcze nie czas.

reklama
Dagmar zabraniam Ci myslec nawet o tym zeby dzis rodzic! Powiedz corce ze jeszcze ma poczekac pare tygodni! A serio to trzymaj sie i dawaj znac jak sprawy maja. Trzymam kciuki zeby sie skurcze uspokoily!

jestem w 2 paku- przeszło koło 12 tej. Jeden dzień nie leżałam i klops.
A tak się wczoraj dobrze czułam. Trochę posprzątałam, zrobiłam 2 prania a potem sobie siedziałam. Tylko obiad i garaletka i nic więcej. Nawet nie poszalałam :(

Ja rozumiem, że ta wkładka może macice podrażniać ale aż tak?

Witam w 2014 :)

Do góry