dagmar
Fanka BB :)
Witajcie,
oj Marcia współczuje sytuacji z babcią.
Dagmar super torcik.Co do zastrzyków to doskonale cie rozumiem
Problemy, problemy..oby razem z Nowym Rokiem było ich z dnia na dzień mniej i mniej
A mi udało sie diabetologa na jutro raniutko przełożyc trzymajcie kciuki oby tylko nie kazał mi badac glukozy codziennie gluonometrem, bo to jest dla mnie niewykonalne.
Jutro jedziemy do rodziców na sylwestra i waracamy 1 stycznia. Bedzie tez moja siostra, jakos milej w wiekszym gronie niz tak samemu w domku. No i Moje Drogie niedługo wkraczam w rok narodzin naszych Dzieciaczków
Pozdrawiam!
ojej faktycznie ale fajnie
Witam w ostatni poranek 2013 roku!!!!
Dobrego dnia laseczki. Odpoczywajcie, cieszcie się każdą chwilą.
L-oka - kciuki za wizytę.
My dziś w domu, w tym roku nie robimy imprezy - w tamtym roku było u nas z 16 osób dorosłych i "trochę dzieci". Może uściślę: nie robimy planowanej imprezy z dorosłymi, bo oczywiście od rana jestem w kuchni ;-) Dzieci bardzo czekały na ostatni dzień roku, liczyły, ze znów będą balety do rana, a tu niestety nie wyszło, więc robimy im namiastkę. Chcemy m.in. grilla odpalić - kiełbaski, skrzydełka etc....
Kroczek, Ameryka - mam skórę naczynkową, wrażliwą i niestety peeling enzymatyczny kiedyś bardzo pogorszył stan mojej skóry, mam aktualnie początki trądzika różowatego, uwierzcie, nie jest to miłe. Nie używam zatem pilingów wcale.....
Nieznajoma, dobrze, ze się udało z glukozą
Marcia - miałam piłkarza w brzuchu 11 lat temu, a teraz trenuje już 5 rok w realu!!! I jest całkiem niezłym piłkarzem :-)
DJMka - no nic tylko leżeć, mi też brzuchol twardnieje jak dużo pochodzę, szczególnie po schodach, a mając piętrowy dom to nie trudno się ochodzić, serio.
podjedź z tym grilem, co?
My nawet szampana dzieciom nie kupiliśmy, fajerwerków nie mamy. No dawno tak źle nie było
Najgorsze, że A. dalej te żebra bardzo bolą Buuuuu
wkleję wam moją bandę
Załączniki
Ostatnia edycja: