reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Zęby mnie bolą
Wszystkie?
Jotemka
Przepraszam, ze ten filmik tak bez komentarza ale z tableta wstawiałam...
Marcia, rozumiem, naprawdę wiem jak to jest kiedy nie ma ratunku. Dokładnie 2 lata temu mój śp. Tato przeszedł pod opiekę paliatywną. W marcu miną dwa lata od Jego śmierci.
Adela, podziwiam wszystkich mieszkających z rodzinami. Nie ważne czy to mama, tata teściowa, brat. Powodzenia życzę Twojemu mężowi. I obyście mieli szanse mieszkać zupełnie sami....
Madziolina to my razem ten cukier będziemy badały :-)
Kroczek. Jak wszystkie to jakiś nerwoból pewnie...
Marcia, rozumiem, naprawdę wiem jak to jest kiedy nie ma ratunku. Dokładnie 2 lata temu mój śp. Tato przeszedł pod opiekę paliatywną. W marcu miną dwa lata od Jego śmierci.
Adela, podziwiam wszystkich mieszkających z rodzinami. Nie ważne czy to mama, tata teściowa, brat. Powodzenia życzę Twojemu mężowi. I obyście mieli szanse mieszkać zupełnie sami....
Madziolina to my razem ten cukier będziemy badały :-)
Kroczek. Jak wszystkie to jakiś nerwoból pewnie...
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Ne wiem ktory czy wszystkie ale cala prawa strona Mam kilka ubytkow jeszcze sprzed ciazy i obawiam sie ze moga sie wlasnie odezwac a chcialabym na razie nie robic zebow bo wiem ze dziury sa duze i bede potrzebowala znieczulenia
Ja tez Madziolinka po 10 musze zrobic glukoze a ciastka wcinam jak nie wiem)
Ja tez Madziolinka po 10 musze zrobic glukoze a ciastka wcinam jak nie wiem)
madziolina_p
ja mam 14.01 wizyte u ginki i juz musza byc wyniki, wiec ok 10.01 musze zrobic, boje sie, ale damy rade!
Ale ja przed ciaza nie jadlam prawie wogole slodyczy, a teraz to bym mogla jesc na okraglo... no mam nadzieje na dobre wyniki!
Ale ja przed ciaza nie jadlam prawie wogole slodyczy, a teraz to bym mogla jesc na okraglo... no mam nadzieje na dobre wyniki!
moi_pas
kroczek_k ból zębów to niefajnie, ale jak masz dziury to lepiej zaleczyć bo jeszcze jakiś stan zapalny się przyplącze. Ja byłam tak z miesiąc temu i miałam górną dwójkę. Dostałam znieczulenie tyle, że 1/3 dawki i takie bez adrenaliny. Gdyby bolało dentystka by dołożyła, ale było znośnie i wolałam żeby nie dokładać, ze względu na malucha. Z tego wszystkiego najbardziej niekomfortowe było leżenie na plecach, plus podniesienie z tej pozycji powolne żeby mi się w głowie nie zakręciło -troszkę "upierdiwe" i tyle. Ja tam mojej dentystce ufam i ona mówi żeby leczyć/kontrolować zęby w ciąży. Po ciąży tez mam się zaraz zgłosić co by zobaczyć co i jak:-):-)
AAa no i ja mam jeszcze jeden taki ząb z super dużą dziurą - do niego dostałam wypełnienie tymczasowe i po ciąży zabieramy się do niego!
Także głowa do góry i jak mozesz to umów się gdzieś na wizytę trzymam kciuki żeby przestało boleć!
AAa no i ja mam jeszcze jeden taki ząb z super dużą dziurą - do niego dostałam wypełnienie tymczasowe i po ciąży zabieramy się do niego!
Także głowa do góry i jak mozesz to umów się gdzieś na wizytę trzymam kciuki żeby przestało boleć!
Jotemka
A ja mam 15tego :-) I też rzut na słodycze. A generalnie pikantne rzeczy wolę: kwaśne ostre etc. A tu taki zonkja mam 14.01 wizyte u ginki i juz musza byc wyniki, wiec ok 10.01 musze zrobic, boje sie, ale damy rade!
reklama
witam poświątecznie
nadrobiłam wszystko, ale dużo tego było
Moje drogie, zaciskać nogi i nikt nie rodzi wcześniej niż marzec/kwiecień!!! oszczędzajcie się, choć wiem, że przy dziecku to takie łatwe nie jest, a przy większej ilości pociech tym bardziej.
Życzę wam, by te wszystkie małe i większe problemy w nowym roku się wyprostowały i same dobre wieści tylko były
Ja nie zaglądałam, bo mąż w domu, to zajmował się synkiem, a ja spałam i się leniłam Też brzuch mi się stawia, najgorzej jak przejdę jakiś mały kawałek. Staram się odpoczywać, ale wiemy jak to jest.
nadrobiłam wszystko, ale dużo tego było
Moje drogie, zaciskać nogi i nikt nie rodzi wcześniej niż marzec/kwiecień!!! oszczędzajcie się, choć wiem, że przy dziecku to takie łatwe nie jest, a przy większej ilości pociech tym bardziej.
Życzę wam, by te wszystkie małe i większe problemy w nowym roku się wyprostowały i same dobre wieści tylko były
Ja nie zaglądałam, bo mąż w domu, to zajmował się synkiem, a ja spałam i się leniłam Też brzuch mi się stawia, najgorzej jak przejdę jakiś mały kawałek. Staram się odpoczywać, ale wiemy jak to jest.