reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam,

U mnie środa mija głównie na spaniu, jestem strasznie senna, mam też lekkie bóle w podbrzuszu (czytalam,że to normalne) i to raz z prawej strony, a raz z lewej, trochę jak przy @.

Aniolek - dzielna jesteś!! ja nie mam dzieci i obecnie nie pracuje, więc mam ten komfort by sobie pospać.

Tygryseczek - a może w jakimś innym mieście jest polski ginekolog?

Ewelinka- witaj :)

Misiarska - ja to się właśnie uspokoję jak mnie ktoś zbada i powie, że wszystko jest w porzadku, ale masz rację staram się nie mysleć negatywnie, tylko sie cieszyć :)

reklama
tak mam do najblizszego jakies 120 mil w tym 50 f wizyta kolejne 50 f usg i podroz takze nie oplaca mi siee....:(

No to musisz się uzbroić w cierpliwość, napewno to nielatwe... ale jesli dobrze się czujesz to chyba nie ma co się stresowac :)

Ja właśnie wróciłam ze spacerku, poszłam dotlenić fasolka ;)

Witajcie dziewczyny :-) wygląda na to że ja również zostanę kwietniową mamusią :-) 2 dni temu zrobiłam test ciążowy i jest pozytywny. Mam nadzieję że wszystko będzie ok. To będzie moje drugie dziecko, a ja w grudniu skończyłam 36 lat, dlatego trochę martwię się czy wszystko bedzie dobrze. Pozdrawiam Was wszystkie gorąco i gratuluję 2 kreseczek na testach ciążowych :-)

Witaj Rena :)Gratuluję II kreseczek :)
A ja dzisiaj jestem mega słaba i senna, z tego zmęczenia nawet ciężko mi było zasnąć. czasem boli podbrzusze i mam dużo białego śluzu, też macie taki śluz?? mam nadzieje, że do wizyty wszytsko będzie dobrze. a jeszcze w wekeend to dwu dniowe wesele nas czeka, ale muszę jakoś dać radę, za bardzo pewnie nie poszaleje na parkiecie.
Miłego wieczorku.

Witam serdecznie wszystkie "kwietniówki". Ja w piątek dowiedziałam się że jestem w ciąży. Najpierw jeden test a później cztery inne. Wszystkie pokazały dwie kreski. Żeby się upewnić że to na 100% ciąża w poniedziałek zrobiłam badanie krwi i udałam się do ginekologa. Nie powiem żebym dobrze wspominała moją pierwszą wizytę ale cóż.... Teraz czekam na wizytę u mojego ginekologa (wizyta już we wtorek) i mam nadzieje że nasze "ziarenko" będzie rozwijać się dobrze. :-)
Termin porodu mam wyznaczony na 04.04.2014 r.

Witajcie dziewczyny :)))

Ja już nie mogę się doczekać przyszłego wtorku bo wtedy mam wizytę u ginekologa i pewnie wtedy zobaczę tą Naszą Kochaną fasolkę na ekranie hihi :)

Termin porodu wg kalkulatorów wychodzi na 04.04.2014r. hihi fajna data same czwóreczki :))

Pozdrawiam i życzę miłego wieczorka :):-D

Kurcze to widzę, że jest nas sporo na 04.04 :) gratuluję dziewczyny II kreseczek :) ciekawe czy w ogóle będzie już coś widać w przyszłym tygodniu na USG. Ja jak będe miała wizytę to będzie 5 tydzień 6 dzień.

reklama
Witam nowe dziewczyny, fajnie, ze robi się nas coraz więcej :) Gratuluje II kreseczek :)))

Aniolek, ja nie mam żadnego śluzu, ale boli mnie tez w podbrzuszu, nie non stop, ale czasem tak zakłuje.

Mi kalkulatory wyliczają 01.04.2014, ale z uwagi, że to pierwsza ciąża to ponoć może być później...

Rena ja skonczylam 34 lata i pierwsza ciąża, więc też się martwię...

Do góry