reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Hej laseczki!!!!
Pozdrawiam Was wszystkie sobotnio w przerwie sprzątania - dziś rządzę w gabinecie M gdzie jest komp :-D
Szaro buro i ponuro, ale się nie poddaję, o nie!!!!!

Hej dziewczynki

dawno nie pisałam ale czytam was na bieżąco - przynajmniej sie staram:)
Patuśka głowa do góry!!!
jejq ja wczoraj miałam też takiego doła że nie wiem....ogólnie jakos tak ta pogoda nie nastraja!
Teraz gdy już wreszcie mam troche spokoju bo mieszkanie wreszcie nabyte - nie obeszlo się bez tony komplikacji i trwało równo 2 miesiące!!!
Dzidziolek moj wieczorami rusza sie jak szalony, normlanie Olcia jest małym sportowcem szaleje jak nie wiem co!!!!
Ale to jest coś co wynagradza mi wszelkie jakieś smuteczki :)
nie wiem jak u was ale u mnie dziś za oknem chyba koniec świata ....leje....deszcz ze śniegiem i w ogóle ciemno szaro i ponuro!!

Zobacz Marteczka to tak jak u mnie. Ja mam taki zwyczaj, ze jak juz się robi tak obrzydliwie to odpalam niezliczona ilość świec. Ogień mnie doładowuje...

Patuśka - żądamy zdjęć :)

O 14 jedziemy oglądać szczeniaczka <3 white terriera. Nasza wetka dała nam namiar na pana który ma ładne, zdrowe i tanie szczeniorki :D więc może wieczorem zapodam zdjęcia. Chociaż nadal mamy dylemat czy dobrze robimy.

Viltutti no właśnie miałam pytać jak samopoczucie:))?
Marteczka mój Kubuś też powoli się rozkręca:)) Wieczorem tak między 22 a 23 to pływał jak szalony:) Jeszcze nigdy go tak wyraźnie nie czułam:) Mam nadzieje że teraz z dnia na dzień częściej się będzie odzywał:)

witam sobotnio:-)
u mnie też pogoda szału nie robi......ale to nic biorę sie za sprzątanie a potem na imieniny tatusia:-D

Patuśka szczęścia i miłości życzę. I licze na jakąś fotkę;-)

reklama
Oj moj brzdac tez dokazuje. Wczoraj odkad sie polozylam ok 19.30 do momentu pojscia spac czyli jakos przed 23 caly czas kopal, krecil, wiercil sie. Oczywiscie jak tylko Tymek zrobil nam rano pobudke to maluszek w brzuchu tez zaczal harce. Jakies nadpobudliwe to moje drugie dziecie. Teraz jest 11 a ja czuje go srednio co pol godziny, godzine.

A wczoraj to ja nie sprzataniem tak sie przeciazylam. Sprzatalam tylko troche do poludnia i nie bylo zle. Tylko synek marudny caly dzien byl i pakowal mi sie ciagle na kolana, na rece, wyganial mnie z kanapy jak chcialam chwile odpoczac. No i smutek byl jaki byl

Do góry