reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ja się zabieram za choinkę i bombkę od jutra:-)
Tylko muszę sobie białe ręczniki papierowe zakupić i perełki:-)

reklama
Hej dziewczynki,

Chciałam powiedzieć że u mnie wszystko w porządku. Dziś pochowaliśmy naszą córeczkę, z tego tytułu czuję dużą ulgę w sercu. Trudne były to dni, ale z pomocą męża jakoś daję radę. Czekam na wyniki badań łożyska i może wtedy dowiem się więcej...chciałabym dowiedzieć się dlaczego, ale może być tak, że nigdy tego się nie dowiemy.
Dobra wiadomość to taka, że karencja to 3 pełne cykle. Mam teraz troszkę czasu na badania i jak wszystko będzie dobrze to chcielibyśmy spróbować jeszcze raz...Będziemy walczyć o dzidziusia, bo bardzo go pragniemy.
3majcie się zdrowo, dbajcie o siebie i maleństwa, 3mam za Was kciuki;-)

Ja się zabieram za choinkę i bombkę od jutra:-)
Tylko muszę sobie białe ręczniki papierowe zakupić i perełki:-)

ja teraz siedzę nad cekinami ale z tą z papieru też powalczę :)
może w poniedziałek :)

Hej dziewczynki,

Chciałam powiedzieć że u mnie wszystko w porządku. Dziś pochowaliśmy naszą córeczkę, z tego tytułu czuję dużą ulgę w sercu. Trudne były to dni, ale z pomocą męża jakoś daję radę. Czekam na wyniki badań łożyska i może wtedy dowiem się więcej...chciałabym dowiedzieć się dlaczego, ale może być tak, że nigdy tego się nie dowiemy.
Dobra wiadomość to taka, że karencja to 3 pełne cykle. Mam teraz troszkę czasu na badania i jak wszystko będzie dobrze to chcielibyśmy spróbować jeszcze raz...Będziemy walczyć o dzidziusia, bo bardzo go pragniemy.

Kochana ja ci życzę szybkiego zajścia i bezproblemowej, wręcz nudnej ciąży!
Dziękuję, że się odezwałaś, bo ciągle o tobie myślę.

Współczuję strasznie, naprawdę :(

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki,

Ni_kusia, wspaniała Mama z Ciebie. Życzę Ci powodzenia. Piękne imię ma Wasza córeczka-aniołek. Dawaj znać co u Ciebie.

Nic z tego, prędzej mnie mąż zastrzeli niż pozwoli malować z brzuchem :/

rany a ja myślałam, że ty w wawie mieszkasz :O
Mnie nic nie powstrzyma - i nikt, mój małż juz o tym wie ;-) A jeśli chodzi o Wawę - to czasami śmieję się, ze we wsi Warszawa lub też że na wysrankach ;-)

Mnie nic nie powstrzyma - i nikt, mój małż juz o tym wie ;-) A jeśli chodzi o Wawę - to czasami śmieję się, ze we wsi Warszawa lub też że na wysrankach ;-)

hahaha, mój mnie zagada na śmierć a kracze jak wrona :O
w sumie to mój kuzyn mieszka w piasecznie- do wawy rowerem jeździ a mieszka na zapupiu :D

Nikusiu ważne teraz żebyś odnalazła spokój i siłę na walkę o kolejną ciążę:) Życzę udanych wyników, owocnych starań i potem już tylko bezproblemowej ciąży. Będzie dobrze... musi być:) Wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki i jeśli tylko będziesz miała ochotę odzywaj się czasami:) Dawaj znać jak wyniki łożyska i badań .

Jotemka to gdzie Ty mieszkasz?

Viltutti i jak sprawa z pieskiem?? Jak maz zareagowal na ogloszenie? Mam nadzieje dopniesz swego i bedziesz miala swojego pocieszyciela. To by Ci naprawde dobrze zrobilo.

Nikusia jak dobrze ze sie odezwalas. Dobrze wiedziec ze jakos sie trzymasz i ze nie opuszcza was nadzieja. Mam nadzieje ze zanim my urodzimy to zawitasz do nas jeszcze raz z dobrymi wiadomosciami. A ze nastepnym razem sie uda to jestem tego pewna bo wasz aniolek bedzie nad tym czuwal.

Ja poleglam. Chyba sie przeciazylam dzisiaj i wieczorem zaczelam miec skurcze macicy. Leze teraz i nie ruszam tylka z kanapy. Wzielam nospe a maz robi kolacje. Juz mi lepiej.

reklama
Viltutti i jak sprawa z pieskiem?? Jak maz zareagowal na ogloszenie? Mam nadzieje dopniesz swego i bedziesz miala swojego pocieszyciela. To by Ci naprawde dobrze zrobilo.

Mąż stwierdził że on też chce psa, i liczył że ja będę tą mądrzejszą i się nie ugnę ;) Ale postawił warunek, że chce konkretną rasę, o taką West Highland White Terrier – Wikipedia, wolna encyklopedia ale nie możemy znaleźć takiego szczeniaka w okolicy i jeszcze za rozsądne pieniądza. Nasz poprzedni pies był "z odzysku" i miał dosyć trudny charakterek, więc teraz chcielibyśmy spróbować ze szczeniakiem.

Do góry