reklama
Hej dziewczynki,
Chciałam powiedzieć że u mnie wszystko w porządku. Dziś pochowaliśmy naszą córeczkę, z tego tytułu czuję dużą ulgę w sercu. Trudne były to dni, ale z pomocą męża jakoś daję radę. Czekam na wyniki badań łożyska i może wtedy dowiem się więcej...chciałabym dowiedzieć się dlaczego, ale może być tak, że nigdy tego się nie dowiemy.
Dobra wiadomość to taka, że karencja to 3 pełne cykle. Mam teraz troszkę czasu na badania i jak wszystko będzie dobrze to chcielibyśmy spróbować jeszcze raz...Będziemy walczyć o dzidziusia, bo bardzo go pragniemy.
3majcie się zdrowo, dbajcie o siebie i maleństwa, 3mam za Was kciuki;-)
Chciałam powiedzieć że u mnie wszystko w porządku. Dziś pochowaliśmy naszą córeczkę, z tego tytułu czuję dużą ulgę w sercu. Trudne były to dni, ale z pomocą męża jakoś daję radę. Czekam na wyniki badań łożyska i może wtedy dowiem się więcej...chciałabym dowiedzieć się dlaczego, ale może być tak, że nigdy tego się nie dowiemy.
Dobra wiadomość to taka, że karencja to 3 pełne cykle. Mam teraz troszkę czasu na badania i jak wszystko będzie dobrze to chcielibyśmy spróbować jeszcze raz...Będziemy walczyć o dzidziusia, bo bardzo go pragniemy.
dagmar
Fanka BB :)
Ja się zabieram za choinkę i bombkę od jutra:-)
Tylko muszę sobie białe ręczniki papierowe zakupić i perełki:-)
ja teraz siedzę nad cekinami ale z tą z papieru też powalczę
może w poniedziałek
Hej dziewczynki,
Kochana ja ci życzę szybkiego zajścia i bezproblemowej, wręcz nudnej ciąży!
Dziękuję, że się odezwałaś, bo ciągle o tobie myślę.
Współczuję strasznie, naprawdę
Ostatnia edycja:
Jotemka
Ni_kusia, wspaniała Mama z Ciebie. Życzę Ci powodzenia. Piękne imię ma Wasza córeczka-aniołek. Dawaj znać co u Ciebie.Hej dziewczynki,
Jotemka
Mnie nic nie powstrzyma - i nikt, mój małż juz o tym wie ;-) A jeśli chodzi o Wawę - to czasami śmieję się, ze we wsi Warszawa lub też że na wysrankach ;-)Nic z tego, prędzej mnie mąż zastrzeli niż pozwoli malować z brzuchem :/
rany a ja myślałam, że ty w wawie mieszkasz :O
dagmar
Mnie nic nie powstrzyma - i nikt, mój małż juz o tym wie ;-) A jeśli chodzi o Wawę - to czasami śmieję się, ze we wsi Warszawa lub też że na wysrankach ;-)
hahaha, mój mnie zagada na śmierć a kracze jak wrona :O
w sumie to mój kuzyn mieszka w piasecznie- do wawy rowerem jeździ a mieszka na zapupiu
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Nikusiu ważne teraz żebyś odnalazła spokój i siłę na walkę o kolejną ciążę Życzę udanych wyników, owocnych starań i potem już tylko bezproblemowej ciąży. Będzie dobrze... musi być Wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki i jeśli tylko będziesz miała ochotę odzywaj się czasami Dawaj znać jak wyniki łożyska i badań .
Jotemka to gdzie Ty mieszkasz?
Jotemka to gdzie Ty mieszkasz?
marcia331
Viltutti i jak sprawa z pieskiem?? Jak maz zareagowal na ogloszenie? Mam nadzieje dopniesz swego i bedziesz miala swojego pocieszyciela. To by Ci naprawde dobrze zrobilo.
Nikusia jak dobrze ze sie odezwalas. Dobrze wiedziec ze jakos sie trzymasz i ze nie opuszcza was nadzieja. Mam nadzieje ze zanim my urodzimy to zawitasz do nas jeszcze raz z dobrymi wiadomosciami. A ze nastepnym razem sie uda to jestem tego pewna bo wasz aniolek bedzie nad tym czuwal.
Ja poleglam. Chyba sie przeciazylam dzisiaj i wieczorem zaczelam miec skurcze macicy. Leze teraz i nie ruszam tylka z kanapy. Wzielam nospe a maz robi kolacje. Juz mi lepiej.
Nikusia jak dobrze ze sie odezwalas. Dobrze wiedziec ze jakos sie trzymasz i ze nie opuszcza was nadzieja. Mam nadzieje ze zanim my urodzimy to zawitasz do nas jeszcze raz z dobrymi wiadomosciami. A ze nastepnym razem sie uda to jestem tego pewna bo wasz aniolek bedzie nad tym czuwal.
Ja poleglam. Chyba sie przeciazylam dzisiaj i wieczorem zaczelam miec skurcze macicy. Leze teraz i nie ruszam tylka z kanapy. Wzielam nospe a maz robi kolacje. Juz mi lepiej.
reklama
Viltutti
Viltutti i jak sprawa z pieskiem?? Jak maz zareagowal na ogloszenie? Mam nadzieje dopniesz swego i bedziesz miala swojego pocieszyciela. To by Ci naprawde dobrze zrobilo.
Mąż stwierdził że on też chce psa, i liczył że ja będę tą mądrzejszą i się nie ugnę Ale postawił warunek, że chce konkretną rasę, o taką West Highland White Terrier – Wikipedia, wolna encyklopedia ale nie możemy znaleźć takiego szczeniaka w okolicy i jeszcze za rozsądne pieniądza. Nasz poprzedni pies był "z odzysku" i miał dosyć trudny charakterek, więc teraz chcielibyśmy spróbować ze szczeniakiem.