dagmar
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny mam nadzieję że mnie przymniecie do swojego grona czytam was codziennie i znam was lub raczej większość was dość dobrze jakby tak można było żec :-) też jestem kwietniówką 2014 ba choć jest to wątpliwe termin wychodzi na 01 kwietnia :-) teraz trochę o mnie mam na imię Kasia mam hmm 35 lat i mam 7 letniego syna
Oliwiera...ta ciąża jest ostatnia próbą jaka podjeliśmy a bylo ich kilka i zawsze coś było nie tak,teraz jestem w 21 tg wiec mam nadzieje ze teraz sie uda :-( teraz jestem na L4 od właścieiwe od 9 tg bo musiałam trochę zwolnić i tak teraz siedze w domku i jestem codziennie z wami.;-)
To pójdziemy łeb w łeb, bo ja też mam termin na prima aprilis
Witamy
Witaj Kate78!
Kurcze, ale jestem wściekła. Jestem na wychowawczym, który teoretycznie kończy mi się z końcem roku, właśnie dostałam wypowiedzenie, i zobowiazanie do wykorzystania urlopu . Wiem, ze mnie nie zwolnią - nie wiedzieli ze jestem w ciąży, ale muszę iść z tym wszystkim do sądu
Ja bym chyba zadzwoniła z awanturą, naprawdę Jak można? :O
Ja w pierwszym trymestrze dość często miałam tak, że przy wstawaniu albo obracaniu się łapał mnie bardzo bolesny, bardzo gwałtowny skurcz podbrzusza. W drugim trymestrze mam to rzadziej, ale też się zdarza. Pytałam ginekologa i powiedział mi, że to normalne bo macica jednak wciąż jest w trakcie rozciągania i może nachodzić na jelita. Trzeba po prostu zwracać uwagę na to by wolniej wstawać Ale nie martw się, to nic groźnego.
Witam nowe forumowiczki
Ja na 15 mam prenatalne i już chodzę po ścianach ze zniecierpliwienia
Trzymam kciuki, za idealne wyniki
Siadłam z zamiarem napisania wam, co się dzieje ale zanim nadgoniłam to stwierdziłam, że nie mam na to siły. Od wczoraj nie miałam ruchów i w końcu mąż mnie delikatnie opier... żebym przestała się denerwować, bo dziecku szkodzę i jeszcze skurczy dostanę.
Staram się uspokoić ale jeszcze mnie wynosi.
Może wam napiszę jak trochę wyluzuję, ok?
Buźki dziewczyny i maluchy