dagmar
Fanka BB :)
Witam kobitki. Dołączam do Was, późno (bo to już 19 tc). Ciąża była dla nas zaskoczeniem, dwie pociechy mamy już w domu, akurat miałam zakładać spiralę bo młodszą jeszcze karmiłam a tu II krechy. Jakoś na początku ciężko mi było się oswoić z myślą (mężowi poszło łatwiej). Chciałam się cieszyć ale wiadomo jak to u nas jest, finanse A do tego cały czas czekamy żeby powiedzieć rodzicom, gorzej niż dzieci (a już po 30-tce). Czekam też z niecierpliwością na usg bo na tych, na których byłam do tej pory (jedno tydzień czy 2 temu) lekarz stwierdził, że człowiek żyje i rośnie. A wiadomo jak to w ciąży, człowiek wariuje i tysiąc złych myśli przychodzi do głowy
moja droga, spirala mówisz... cóż z wiadomego tu powodu nie polecam
ooo a ty z chorzowa, wreszcie ktoś w miarę blisko
Napisz coś więcej- ile lat mają dzieciaki?
no właśnie stetoskop przyszedł ale słyszę tylko samo bulgotanie i jakieś dziwne dzwieki nieartykuowane Za Chiny nie moge wyłapać Maluszka ale i tak poprawił mi się humor od tego słuchania
witamy nową mamusię
słuchaj, słuchaj, na pewno go złapiesz
dziewczyny? mi sie wydaje albo zaczelam czuc ruchy, ale bardzo nisko i po prawej stronie, czy mozliwe, ze tylko tam by sie dziecko ulozylo? Was kopie po calym brzuchu? mam uczucie jakby takiego ucisku, ale bezpolesnego, no nie wiem jak to opisac :-)
nadal najczęściej na dole, teraz już po obu stronach. Myślę, że to ruchy- najwyższy czas