reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Mika super z tym przedszkolem :)

Co do butów ja mam calkowicie odwortne wrazenia - kupilam tam 3 pary, wszystkie 3 były reklamowane z czego jedne z pomocą rzeczoznawcy :biggrin2: jednak sie skusiłam tym razem.i wierzcie mi ze te buty musiały miec wade jakąs bo to nie mozliwe zeby w 2h tak zniszczyć buty. Poprzednie buty jakie uzywał nigdy sie tak nie przetrały, a uzywa intensywnie.
Ja za to mam dużą stopę i buty najchetniej kupuje w Deichmannie, czasem zdarzaja sie reklamacje ale tam to jest inne podejscie do Klienta.

reklama
Truskawkowa ja nie jestem na typowej diecie. Jem z rozsądkiem. Kawę piję 2-3 dziennie. Nie wyobrażam sobie nie pić kawy [emoji3]

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

co do diety..moj maz kupil sobie ostatnio pudełkową bo i tak kupuje sporo jedzenia na miescie i odkąd ma diete z dietetykiem ustaloną (bo ta pudełkowa po konsultacji na cholesterol) to z 2-3 kaw dziennie przeszedl na 2-3 tygodniowo :) Sama dieta tak mu wyregulowała picie kawy :)

Mika gratulacje!!! U nas 13 kwietnia wyniki rekrutacji.

Wczoraj przeżyłam szok starszak nosi teraz rozmiar 140 a niektóre bluzy 146 a wczoraj spodnie garniturowe i koszulę kupiłam mu na 128 [emoji32][emoji50] dobrze że przez internet nie zamawiałam bo na 100 % trzeba byłoby oddawać.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jestem zadowolona z CCC. Kupuję tam buty sobie i Kindze. Cenowo mi pasują, pod innymi względami też. Czasem kupuję w Daichmanie.
Z tego co wiem w CCC są problemy z reklamacją, alewydtarczy ich Rzecznikiem Praw Konsumenta postraszyć.

Kawę pić można tylko bez cukru.
Ja bym nie dalaradybez kawy [emoji6]

Do góry