reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Milenko a to musialas narozrabiac skoro kolanko strzelilo w takiej pokucie [emoji2] a powaznie to zycze zeby samo minelo i to szybko.
U nas po imprezce swietnie ..poza bolem wszystkich stawow. Weocilismy jak juz switalo. 6h tancow wygibancow rovi swoje a wiek juz nie ten chyba [emoji2] pozniej moze wstawie jakies foto w odpowiednie miejsce.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A teraz hit. Kupilam w czwartek dla M polbuty w ccc bardzo mi sie spodobaly i mimo negatywnych przejsc z tym sklepem zaryzykowalam. Juz w piatek zalowalam. Po godzinie noszenia butow (zwykly spacer nic trekingowego ani wyczynowego) buty mialy zdrate czubki!!! Zanioslam reklamacje. Masakra. Pani od razu powiedziala ze nie uznaja. Kurde jestem taka zla na siebie. Niby lasocki a takie gowno wstawili ze rece opadaja. Buty ktore nadaja sie na wystawe tylko.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Moi ze spaniem dostosowali się do zmiany czasu. Bardzo mnie to cieszy, bo może Teoś będzie już na stałe wstawać o 6, a nie o 5.

Ja też rozpoczynam dzisiaj sezon ogródkowy i zacznę od ogólnego ogarniania.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

L-oka a ja się przekonałam, że to nie od butów a od dziecka zależy. Są dzieci, że będą zdzierać i te najdroższe. A na pewno tak nie boli jak obedrze takie za 100 jak takie za 200. Zawsze można drugie kupić. Chyba, że kupisz takie, że przód podeszwy zachodzi bardzo wysoko, jak wiesz o co mi chodzi. Angelika też potrafiła po kilku dniach mieć buty obdarte jakby z miesiąc miały. Zresztą ona do tej pory buty niszczy, a chodzi tylko w firmowych.

Ja sezon ogródkowy już wcześniej rozpoczęłam. Róże przycięte. Wsadziłam begonie do doniczek. I na razie nie mam koncepcji na resztę :hmm:

Edysiek moze i racja ale do tej pory zadne buty nie byly tak zniszczone. I juz nie w tym tempie. no trudno, czekamy na oficjalne stanowisko w tej sprawie. Cudów sie nie spodziewam. Najgorsze to ze nawet jak wymieni na nowe to ja juz chyba ich nie chce, ale co przyjdzie mi zrobic? :)

Loka ja zawsze starałam się kupować porządne buty chłopakom i kiedyś raz mnie podkusiło żeby kupić w ccc sandały Kubie - nie wytrzymały miesiąca i od tamtej pory powiedziałam koniec.
Jak to moja mama mówi tanie buty są dla bogatych bo mogą co miesiąc nowe kupować [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Truskawkowa to mam na myśli porządne nie zawsze znaczy drogie , kiedyś kupiłam sobie polskie skórzane półbuty za 100 zł i uwielbiałam je , teraz gdybym takie znalazła to wzięłabym odrazu 3 pary :) a ccc czy inna chińszczyzna nie to że jakością nie grzeszy to i często sam zapach odstrasza.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja znowu CCC bardzo lubię. Nigdy , ale to naprawdę nigdy sie nie zawiodłam. Wstawię pózniej zdjęcie zimowych butów F - wyglądają jak nowe, a użytkowane były od grudnia. Ja jedne oficerki miałam 8 lat , klasyczne , modne cały czas. W PL jak przyjeżdżałam zawsze CCC , tam z reguły Clarks - szczerze , żadnej różnicy nie widzę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry