reklama
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
My dopiero wstaliśmy. Na stary czas byłoby ok ale teraz to kicha bo dłużej siedzi wieczorem.
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
U nas znośnie ze zmiana czasu. Ja bym za to do szkoły w niedzielę się spóźniła [emoji3]
Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom
Myszka7_2005
Fanka BB :)
Synciu śpi a córcia już ze mną rządzi.
Też średnią radość bo wieczorem długo będzie biegał. Chociaż pożyjemy zobaczymy. W weekend pogoda piękna więc cały dzień na powietrzu byliśmy. Place zabaw, rower itd. a na końcu na basen z Tata pojechał. Fajny dzień miał to teraz odsypia.
Agunia sto lat dla Julka
Też średnią radość bo wieczorem długo będzie biegał. Chociaż pożyjemy zobaczymy. W weekend pogoda piękna więc cały dzień na powietrzu byliśmy. Place zabaw, rower itd. a na końcu na basen z Tata pojechał. Fajny dzień miał to teraz odsypia.
Agunia sto lat dla Julka
Ostatnia edycja:
U nas ok. Obudził się o 8:10 , czyli według starego czasu ok. Wczoraj nie poszedł na drzemkę , wiec automatycznie padł o 21:10 na nowy czas.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mój wstał 8.30 :-) . Loka jak po imprezie ?
My wczoraj cały dzień po sklepach biegaliśmy, strój dla K na komunię kupiony, dla H koszula z krótkim rękawem i biała koszulka polo i sobie co nieco żeby wynagrodzić te męki zakupowe [emoji6] bo H uwielbia polerować posadzki w centrum handlowym [emoji23]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
My wczoraj cały dzień po sklepach biegaliśmy, strój dla K na komunię kupiony, dla H koszula z krótkim rękawem i biała koszulka polo i sobie co nieco żeby wynagrodzić te męki zakupowe [emoji6] bo H uwielbia polerować posadzki w centrum handlowym [emoji23]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
milenka30
Fanka BB :)
U nas tez dzis pieknie zarax idziemy za ciecie w ogrodku sie brac i skocze po bratki do kwiaciarni,zaczynam oficjalnie sezon ogrodowy.Kto dolaczy?
Wczoraj proboszcz nas pol godxiny na kolanach prxetrxymal w celu przemyslen duchowego przygotowania do komunii.i strzelilo mi cos w kolanie ,na zimnej posadzce,wrr
Wczoraj proboszcz nas pol godxiny na kolanach prxetrxymal w celu przemyslen duchowego przygotowania do komunii.i strzelilo mi cos w kolanie ,na zimnej posadzce,wrr
Milenka uuu to nie dobrze. Ja sezon za tydzień będę zaczynać, bo mam wolne od 3-12.04. Dziś za to mamy urodziny w sali zabaw, a do tego muszę tort Młodej zrobić do przedszkola na jutro.
reklama
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Milenko ja się dołączam Jeszcze nie wiem z czym będę wojowała dzisiaj ale na pewno coś porobię w ogródku.