reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Padam na twarz. Chłopcy już dużo lepiej, ale nie zmienia to faktu, że mam w domu dwójkę chorych dzieci.

Edysiek widziałam Kinię. Mały chochlik się z niej robi?

Rila teraz jest taki wirus, że ma się duszący kaszel, który trwa bardzo długo.

Ancona sprawdziła się barierka?

Loka uważaj, bo jak byłaś chora to może Ci się przypałętać półpasiec.

Dziewczyny jakie kołdry maja wasze dzieciaczki? Ja kupiłam Julkowi 140x200, ale wydaje mi się dużo za duża.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agunia - moi śpią w spiworach w rozmiarze 116-122. Żadna kołdra nie zdaje egzaminu bo się tak rzucają po tapczanikach.

Agunia dobrze że chłopcy już lepiej.
Tak, barierka zdaje egzamin wczoraj całą noc ładnie spał i teraz też zasnął bez żadnego marudzenia.
H śpi tylko i wyłącznie pod kołderką z minky jest już na niego za mała ale on niczym innym nie da się przykryć, a i tak w nocy śpi na kocyku a nie pod. Zwykła kołdra odpada bo nie da się nią przykryć. Nie pomyślałam że są duże śpiworki. Rila jakie macie?

Edysiek fajnie że A zadowolona z wyjazdu :)

Jestem i ja. Myślałam że powiadomienia mi nie przychodzą ale po prostu było tu pusto.

Agunia siły życzę i cieszę się że chłopcy już lepiej się czują. Co do kołderki to się nie wypowiem bo chyba jako jedyni jeszcze mamy i łóżeczko i pościel tą najmniejszą. Niemniej jednak nie zamierzam kupować takiej dużej 200cm. Nie sprawdzałam ale chyba bywają mniejsze i chyba taką zakupię przy zmianie łóżeczka.

Ancona ja z racji mieszkania w domu opalanego piecem mam nad ranem chłodniej w mieszkaniu więc my też preferujemy minky:) Ale nie wiem czy wiesz że można kupić poszewki na zwykłą pościel z jednej strony materiał z drugiej minky.

Wszystkim chorowitkom dużo zdrówka i sił dla mam

Przepraszam ale nie pamiętam już co komu.
Idę poczytać troszkę i spać:) Dobrej nocy:)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

My w weekend kupiliśmy małemu własną, dorosła kołdrę 145x200 (w jysk przeceniona że 395zl na 100zl:) bo pod dziecięca się rozkrywal, budził i wolał żeby go nakryć. I teraz nie ma tego problemu

reklama
Do góry