reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

DJMka to normalne że waga szaleje. Z tego co wiem nie ma się co sugerować wagą. Lepiej porównywać właśnie pomiary.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
DJMka jak rok temu zaczynałam ćwiczyć to na początku waga spadała mi bardzo szybko. Potem nagle stanęła i ani drgnęła. Teraz waga spada bardzo, bardzo powoli ale widzę zmianę bardziej w budowie, zmienia sie skóra, jest gładsza i jedrniejsza. Tak więc spytaj swojej trenerki czy dobrze wszystko jest u Ciebie. Może po prostu tak ma byc

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kroczek- trzymaj się z dala od ostrych narzędzi;-)

Djmka- organizm dopiero się oswaja z wkładką. Daj sobie min 3 miesiące.

Ja byłam wczoraj w przedszkolu i w przyszłym tygodniu podpisuję umowy. Ja już się widzę ze łzami w oczach zostawiając tam chłopców. Widziałam wczoraj jak mamy przyprowadzały dzieci i jak był płacz z obydwu stron :-(
Poza tym bardzo pozytywnie. Małe grupy, wszystko nowe, dzieciaki mają rytmikę, zajęcia z logopedą, angielski, zajęcia teatralne i plastyczne i raz na miesiąc zajecia z cerwmiki i wyjscia na wycieczki w tym do teatrów, nie trzymają się kurczowo grafiku czyli można dzieci przyprowadzać w godzinach które pasują rodzicowi i odbierać kiedy się chce tylko wcześniej informować o wszystkim. Oczywiście jeśli dziecko ma korzystać z zajęć i być na posiłkach za które się płaci dodatkowo to trzeba się dostawać.

Rila a na te 3 miesiące właśnie zaplanowałam sobie utratę wagi :)
Mam nadzieję, że przyszły miesiąc będzie już ok.

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Djmka u mnie waga nie drgnela przez dwa miesiace intensywnego boegania. Ale za to ubrania staly sie szersze [emoji4]
Kroczku oby ten dzien szy ko sie skonczyl.
Rila od kiedy chlopcy ida do przedszkola? Jakies adaptacje macie?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Loka - 2 tyg wakacji jest adaptacja. Ale jak będę chciała to mogą iść jeszcze wcześniej. Zobaczymy, bo nie jestem pewna co do planów wakacyjnych.

Djmka- no to ciężkie zadanie bo wkładka dla niektórych kobiet to dość spore wyzwanie bo każdy organizm traktuje ją indywidualnie i nie zawsze z korzyścią dla kobiety.

reklama
Do góry