reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Aguniu oby chłopakom już teraz z górki poszło. Mam nadzieje, że to była noc kulminacyjna i teraz bedzie lepiej :)
Ja na spanie nie moge narzekać. Miki sam się kładzie jak jest spiacy - patrzy na zegarek jakby sie na nim znał i mowi mi ze widzi ze juz jest cyferka do spania i on sie kladzie bo musi sil nabrać na kolejny dzien :) wtedy jeszcze mleko wypije i spi, a czasami nawet mleka nie doczeka. Zazwyczaj przesypia całe noce i od niedawna nie chce spać nigdzie indziej ajk w swoim łóżku :szok:
Mnie dzisiajw przedszkolu poinformowano, że jeden chłopiec w zeszłym tygodniu na zajeciach juz był chory na ospe i zarazał, tylko jeszcze nie wiedzieli o tym bo pozniej dostał wysypki. Ciekawe jak to będzie u nas, czy Młody tez przyniesie ospe czy jakoś przetrwamy. Był szczepiony..zobaczymy na ile skutecznie :)

reklama
Agunia dużo zdrówka dla chłopaków!!! I dla Ciebie też żebyś miała siłę przy nich biegać.

Loka to możecie mieć niespodziankę z tą ospą...

Mika fajne butki :-)

H jak narazie śpi w swoim łóżeczku tfu tfu... ale do tej pory spałam u niego w pokoju bo spadał z łóżka i przez to się budził, dzisiaj przyszła dodatkowa barierka i będę chciała zostawić go samego.. Ciekawe jak to będzie bo od paru dni ma fazę na mamusie "gdzie jesteś moja mamusiu, nie zostawiaj mnie samego nawet jak tylko do kuchni wychodzę, jak bawi się u siebie i sobie przypomni to biegnie do mnie i krzyczy chodź kochana mamusiu tylko ciebie brakuje w moim pokoju " Słodkie to i nie sposób odmówić :-) sprzątanie nie ucieknie hehe.

Loka Młoda jak była w żłobku to mieli zachorowanie na ospę. Młoda też była szczepiona i nic jej nie było. Z resztą nie wiele dzieciaków wtedy zachorowało. Tak się zastanawiam czy to nie była tylko jedna osoba.

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Loka- no ciekawe ile dzieci zachoruje i czy M się uchroni.

Agunia- jak tam chłopcy? Rozumiem że jeśli to wirus to gdzieś złapali?

U nas lepiej. Chłopcy już sporadycznie kaszlą a ja głównie nocami. Dawno mnie tak nie wzięło. Kaszle już prawie 4 tyg. Moje żebra też dochodzą do siebie.

W czwartek jestem umówiona na rozmowę z dyr przedszkola do którego chcę zapisać chłopców. Ciekawe jakie odniosę wrażenia.

I to jeszcze jak [emoji5] Duża wróciła zadowolona i jeszcze chce jechać. Mała szkodzi na całego. A ja ciągnę resztkami doł, bo coś mi kręgosłup daje się we znaki.

L-oka może się uchowa. Jak duża miała ospę to ja się zaraziłam od niej. Ciekawe jaką zarazę sprzeda mi mała [emoji6]

Agunia jak chłopcy? A Ty dajesz radę?

Agunia - jak tam ?

Viltutti - Olek juz zdrowy ?

Djmka - a Ty jak sie czujesz ? Lepiej ? (No wiesz o co pytam [emoji6]) .

MYSZKA - kciuki zaciśnięte na jutro BARDZO MOCNO . Czekamy na jakieś wieści jak tylko dojdziesz do siebie i znajdziesz chwilkę.

Edysiek - odpoczywaj.

Truskawkowa - żyje , żyje [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry