reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Viltutti nieźle, dużo do ogarnięcia a czasu jak na lekarstwo. Doba mogłaby mieć kilka dodatkowych godzin..

Katjuszka w szoku jestem !!! Hubert nie wiem czy przez tą wirusówkę czy o co chodzi ale od trzech dni prawie Nic nie chce jeść, dzisiaj to już w ogóle rano dwa kęsy chleba z masłem, później kawałek babki gotowanej , na obiad dosłownie dwa kęsy makaronu z sosem pomidorowym bo zupy nie chciał i teraz może zgłodniał to wypije butlę kaszy ale pewna nie jestem.

reklama
Zamarzlyscie wszystkie czy co? Do 10 odlicz!

Raz
[emoji3]

Dla tych co nie mają pomysłu na nietuzinkowy prezent na urodziny.. bo na Boże Narodzenie może być za późno...koleżanka polubiła na fb a jak zobaczyłam to pokochalam :-) zamawiam właśnie Klarze to pudełko z do gotowania.. ponieważ cen na fb nie ma to piszę co się dowiedzialam. Pudełko standardowe 60 szt różnych cudów typu chleb ser warzywa herbata cytryna itd itd za 60 zl. Pudełko personalizowane 70 zl..

https://m.facebook.com/guzikzpetekla/

Ostatnia edycja:
Wstałyśmy przed 7, jak zwykle zresztą. Do 10 już wszystko ogarnięte to można wyjść na spacer.
Tutaj przed wejściem do biblioteki
20161129_101320.jpg

Załączniki

• 20161129_101320.jpg
    20161129_101320.jpg
    693,2 KB · Wyświetleń: 314
reklama
Do góry