reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ogladnelismy zdjęcia i możliwe też że piątka jest taka gigantyczna. Czytałam też o takich przypadkach.. trzeba poczekać bo dziaslo jest czerwone i pewnie coś się będzie dalej wykluwac..

Katjuszkobu nas sa gigantyczne piatki. Najpierw wychodza cztery rogi. Tez myslalam ze to kolejny zab ale okazalo sie ze jeden z rogow tylko. Jesli Cie to niepokoi to lepiej jednak odwiedzcie dentyste.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Mika przy zmęczeniu weekendowym nawet nie pomyślałam żeby zdjęcia od m przegrać..

Loka właśnie dokopalam się do info że 5 potrafią być bardzo duże. Tak czy tak musimy poczekać żeby było lepiej widać a potem poszukam dentysty

Niektórzy ludzie potrafią mieć więcej zębów, np mój mąż ma dziewiatki, co prawda niewidoczne bo w formie związek siedzą w dziasle ale dentyści mówią że jest trochę osób które w skrajnych wypadkach miały dziesiątki w pełni wykształcone

Mój starszak ma 6,5 roku i posiada 3 szóstki, a czwarta mu od wrzesnia wychodzi i przebic sie nie może.
Jeszcze z tydzien poczekam i jednak pojade na to rtg bo cos mnie to niepokoić zaczyna.

A u nas po staremu, ja głównie pracuje wiec pożyc mam czas między godziną 19 a 21, więc wtedy sprzątam, gotuje i matkuję. Nie wiem jak długo tak pociagnę.

reklama
Klara ma chyba jakiś barometr w tylku i wie że mróz idzie.. od tygodnia zjada takie porcje obiadu,że już dwa razy jej brakło, a godzinę po obiedzie zaczyna że cosby zjadła.. w szoku jestem.
Dziś przerobila niewiele mniej jedzenia niż ja.. na śniadanie półtora jajka na miękko z kromka z bułki i ogórkiem. Potem byłyśmy w sklepie to dostała małe pricne polo. Potem jeszcze na spacerze zaczęła że coś by zjadła.. 2,5 mandarynki. Potem zupa pelna micha z makaronem. Potem drugie 1,5 palki z kurczaka z lycha ziemniaków i kiszonym ogórkiem.. 2 godz potem coś jeść.. no to mandarynke chce. Zjadła 3. Jeszcze nie skończyła i mówi że coś słodkiego chce. To dla żartu zapytałam czy banan może być. Dla żartu bo ona jakoś fanka nie jest... Zjadła calego poza 2 krazkami którymi nakarmila Zoje.. na koniec stwierdziła, że na kolację (a była prawie 18) zje paluszki rybne.. wyrodna matka dała jej kromke z Nutellą bo stwierdziłam że tyłek jej pęknie ;-)

A dzisiejszy tekst do Zoi mnie rozwalił.. przyszła ją glaskac po głowie po tym jak setny raz czymś w nią rzuciła i mówi "Zoja ja ogólnie Cię lubię, tylko czasami mnie denerwujesz"..

Do góry