reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Truskawkowa jak pazurki? I chłopaki?

U nas akcja skończyła się o 6.00 trzy razy pościel zmieniałam i narazie jest ok tylko teraz gorączki dostał.
Z H woziłam M na bazę a do K przyszła teściowa. Tak jej się nudziło że nam okna umyła, wszystko byłoby super gdyby nie to że umyła je płynem do usuwania osadów i kamienia :D :D

reklama
Ancona wlasnie skonczylam. Generalnie jak na pierwszy raz poszlo super. Lakier troche sie sciagnal pod lampa i czubki mam delikatnie jasniejsze,ale reszta piekny granat. Fotki nie wstawie niestety[emoji53]

Właśnie , BLACK FRIDAY - byłam hehe i powiem Wam, że mniej ludzi niż w normalny dzień. Szału nie ma. Oprócz spożywczaka kompletnie nic nie kupiłam. Nie szłam z zakupem konkretnej rzeczy, ot tak jakby mi coś wpadło w oko.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ancona - parsknęłam śmiechem przy kładzeniu Emmy na drzemkę...zerknęła na mnie z wyrzutem ;)

Ja skorzystałam z Black friday i zakupiłam sobie tablet :cool2:
Tylko przed Emmą będę musiała chować:confused2:

Ostatnia edycja:
Ja to nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać :D ale podziękowałam i nie powiedziałam że to nie płyn do szyb żeby uniknąć focha i gadania..

Może w Stanach to prawdziwy czarny piątek ale u nas to śmiech nie ma większych przecen jak na codzień. Też oglądałam tablety ale różnica w cenie jest od 50 do 200 zł więc zaczekam i kupimy po nowym roku.

Truskawkowa a może jednak wrzucisz foto :)?

Ostatnia edycja:
Zaraz mnie trafi
Biorę specjalnie chłopa jadąc po tablet, bo szczerze to ja się tak kiepsko znam, kasę mam ograniczoną więc przy zakupie budżetowego to doradztwo potrzebne tym bardziej, przywozimy mój nowy nabytek do domu, Emma do spania, ja zdzieram folię z pudełka i słyszę mojego chłopa krzyk...czekaj, nie otwieraj!!! Po czym czyta coś intesywnie na pudełku i mruczy pod nosem...Tak myślałem, że u nas w domu działać nie będzie??!! Po czym widząc mój morderczy wzrok mówi, bo nasze Wi-Fi jest ustawione na 5gHz a tablet jest tylko na 2.4 :angry:
Zabić to mało:wściekła/y:

Madzik ale wpadka :baffled: a niby miał doradzić..

Kochane co mogę dać Kubie do jedzenia? On od wczoraj od obiadu zjadł dzisiaj popołudniu pół bułki z masłem, tylko śpi i leży calutki dzień, pije wodę i trochę coli.

Madzikm a nie da sie już zwrócić?

Ancona ryż z jabłkiem czy marchewką, chrupki kukurydziane, wafle ryżowe, ogólnie coś lekkiego. A jeszcze paluszki solone.

reklama
Madzik to Ci chłop doradził. Niech teraz sam jedzie i wymienia.

Ja wczoraj w Tesco skorzystałam ze zniżek, bo Black friday był już od czwartku.

Ancona kisiel mu zrób.

Moja już problemu z zatwardzeniem nie ma, poszło w drugą stronę. Jak nie urok to sraczka :confused:
Dałam jej suchą bułkę.

Do góry