reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Milenko to jest coś takiego że akurat w tym wypadku gdzieś na planszy są pytania albo na dodatkowych kartach i dziecko tym piórem zaznacza odp. Odpowiedzi poprawne lub niepoprawne sa sygnalizowane dzwiekiem lub swiatelkiem.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My tylko marchewkę z biedry mamy. Jak się wciska to ona wydaje dźwięk prawidłowej albo złej odpowiedzi. To wygląda fajnie.

Milenko mi się wydaje, że to jeszcze za wcześnie na takie zabawki, w każdym razie dla mojej, bo na pewno są tu dzieci wychodzące ponad inne ;-) ;)

Ja przyznam, że też nie wiem co by można temu mojemu dziecku kupić. Jak nie kupię tej opiekunki to nie mam pojęcia co. Jakby ktoś pytał to też nie wiem. Moi rodzice pytali to sugerowałam domek z Peppą czy też inne akcesoria, chyba im się nie spodobało to już nic nie mówię. Jeszcze ewentualnie chrzestna może pytać i też nie wiem co.
Dzięki sile reklamy wiem co to Nefr :-D
Moja przy większości reklam pyta czy jej to kupię, po czym o tym zapomina (na szczęście).

Kuchnię moja ma taką tańszą a przetrwała już sporo, całe lato była na dworze, teraz umyłam i bawi się w domu. A też taka licha się wydawała.

Edysiek ja tez bym chciała domek z peppa ale to znowu zabawka powyżej 100 i za droga na pomysł dla kogos
Chrzestna młodej pytała co kupic i wymysl tu coś fajnego za 50zł.

Agunia u nas w zasadzie też jak najedzona i bez problemów z zębami to się dużo śmieje, ale na palcach jednej ręki mogę policzyć dni w miesiącu gdy zęby jej nie dokuczają. Dziś jest armagedon, gdyby nie polecony przez DJMkę Orajel to bym się wyprowadziła. Aż mi się nie chce iść spać.

Ja też miałam dziurę w głowie odnośnie prezentów.. na razie w miarę się poukładało co od kogo.
Dziewczyny z playmobil są fajne zestawy kolcków z figurkami i do 50 zł można coś wybrać.. kupowałam na prezent i jeszcze 3 figurki gratis dostałam :-)

Ja prezentów nie ogarniam. Od nas Młoda dostanie lody z duplo, będzie zrzuta, bo drogie. Młody klocki z czymś tam, też zrzuta, a o reszcie nie myślałam.

Katjuszka cieszę się, że Wam to pomaga.

reklama
Truskawkowa ZAPOMNIAŁAS dziecięce lata?Ja tam zbierałam naklejki do albumu z ciastka kukuryku czy historyjki z gum z donalda i inne badziewia:rofl2:

Mnie też głowa boli od 2dni

Do góry