reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ja też się mobilizuję żeby znowu coś wystawić na allegro . Do tej pory sprzedałam duże gabaryty czyli podwójny wózek, foteliki samochodowe, leżaczki bujaczki, no i kilka mniejszych takich jak laktator czy karuzeli do łóżeczek. Wszystko szybko i bezproblemowo, ale naprawdę rzeczy były jak nowe .
Chłopcy od nas na Mikołaja dostaną wielkie kopary które wyparzyłam przy okazji zakupów spożywczych. Od pradziadków sanki z kierownicami i klaksonami, od jednych dziadków teletubisie maskotki gadające i zestaw małego doktora, od chrzestnej zestawy do ciastoliny , od chrzestnego puzzle, książeczki i resorówki, od drugiego chrzestnego ubrania a od reszty jeszcze nie wiem ;-) Generalnie ciężko wszystkich zgrać i poczynając od tego weekendu zaczynamy spotkania mikołajkowe.

reklama
U nas ciezko z info odnosnie prezentow. Generalnie mi obojetnie juz co kupia. Co najwyzej schowam lub sprzedam jesli uznam prezent za nieodpowiedni. A pewnie dostanie mase zabawek w formie pojazdow i ciuchci.
Ja chetnie bym cos jeszcze uplynnila ale niestety nie mam czasu sie tym zajac porzadnie.
Agunia widze ze lidl postawil przede wszystkim na naturalnosc [emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Rilla wow twoje dzieci czeka raj
A ja sprzedałem wszystkie wartosciowe zabawki i w sumie nic jej nie zostało. Trochę szajs typu zabawki z jajek kinder happy meal i plastikowe owoce itp. Tylko ze ona w zasadzie niczym się nie bawi poza wywaleniem tego. Wczoraj na ciągła mnie na książeczkę z puzzle i nie ułożyła żadnego, mi kazała to robić.

U nas dla maluchów już mam prezenty tylko starszak został ale to po wypłacie się tym zajmę (gra i nerf) od innych to pewnie tylko od mojej siostry dostaną H gigantyczną ciężarówkę żeby mógł resoraki wozić a K dostanie grę i coś do ubrania. Pewnie jeszcze coś od teściów i od mojej mamy ale to nie wiem.

Dzisiaj do dentysty idę i ajjjć już mnie boli 8-)

Ancona a ja sie ciesze ze moj nerfy nie lubi hih a gier jeszcze nie musze kupowac bo xbox na komunie kupie dopiero.dostanie gre panstwa miasta,zestaw fifa 2o17 i plecak 4f bo jednak nie wytrzyma do konca roku.
kuba zbiera kolejne edycje?
u nas w tym roku nikt o prezenty nie pytal to nie wiem czy cos dostan od chrzestnych

Milenka wydaje mi się że karty skutecznie wybiłam mu z głowy :). Jeszcze te stare czasami układa ale to rzadko. A od mojej siostry dostanie grę ale nie na konsolę tylko coś takiego: Link do: Rebel, Story Cubes, gra towarzyska
Wczoraj kupiłam łańcuszek z medalikiem i ogólnie zaczynam się denerwować na samo słowo komunia - teściowa już planuje co zrobimy z pieniędzmi które K dostanie :baffled:

Agunia H też podbiera bratu i biega z tym po domu :D trzeba mu taki mały kupić hehe

Agunia niezłe J ma upodobania.. aż musiałam wygooglowac co to nerf.. transformersy w sumie też ;-)

Klara dostanie kuchnię od chrzestnej co trochę mnie wkurzylo bo to duży prezent a miałby być w miarę tanie. Garnki od chrzestnego ale to na gwiazdke, namiot do tunelu z Ikei,mikrofon do nagrywania i odtwarzania od moich rodziców. A tesciowie to albo coś kupią na gwiazdke albo nie ;-)

Aż sprawdziłam co to ten nerf:errr: I u nas nie ma opcji- żaden pistolet nie wchodzi w gre. Nie nawidze jak dzieci z pistoletami biegaja. Igor 2 razy dostał jakies tam spluwy-na szczęście szybko zepsuł:-D

reklama
Ancona ja też go rok temu przegadalam o karty no to wprowadził się tutaj kuzyn a oni jak bracia żyć bez siebie nie umia a tamten zbiera. .
Tez kupiłam wczoraj łańcuszek.

Katjuszka kuchnie za 40 zł tez można kupić, moja taki szajs dostała rok temu ale w sumie stoi jeszcze. Ja upatrzylam coś tam młodej ale wszystko powyżej 100 wiec nikt tyle nie da a ja kupuje wózek za 130 wiec nic więcej nie dokupie.
Ancona dobra teściowa heh, my takiego problemu mieć nie będziemy bo pewnie grosze dostanie

Do góry