reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ja zbierałam naklejki z takimi miseczkami barbie chyba Chanel się nazywały. Wszystkim jednej brakowało i ciężko ją było dostać.
Moja nadal lubi wszelkie naklejki ale wątpię, żeby do albumu trafiły.

U mnie też mgła, a jechać do lekarza musiałam. Siedzę tu od 12 i jeszcze trochę zejdzie.
Potem do Tesco jadę, bo jest rabat 30% na wszystko F&F.

reklama
U nas byly gumy donaldowy i Turbo. Ale ja zbieralam zabawki z kinder jajek i karteczki do segregatora[emoji38]
Ale to inne czasy byly. Zabawki z jajek byly fajne, nie takie badziewia jak teraz,a i dzieci wtedy szanowaly zabawki i inne pierdoly. A teraz...szkoda gadac...

Milenko a jakie tabletki lykasz?? Ja wypilam Solpadeine i...glowa nadal mnie boli,ale jest odmiana-rzygac mi sie po tym chce.

Na ból głowy najlepsza jest etopiryna ale ja jej łykać nie lubie.Ja jadę na ibuprom sprint 2tebletki na wszystko.
Z tym że najpierw smaruje skronie amolem jak słabo boli żeby zdusić w zarodku.

A ja właśnie obiad koncze robic. Pogoda dzis ciulowa ale obskoczylam jedno okno juz na swieta i godzinny spacer z K. Potem jeszcze na trening wieczorem. Mialam jechac do biblioteki bo jest spotkanie z Katarzyna Bonda ale Kube musialabym zabrac a na pewno by sie wynudzil.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

20161124_162603.jpg

U nas szaleństwo,m przyniósł auto po młodym sterowane,tańczy,gra i świeci:-D

Załączniki

• 20161124_162603.jpg
    20161124_162603.jpg
    378,4 KB · Wyświetleń: 239
reklama
Do góry