reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

My wczoraj w rozjazdach po grobach a dzis maz w pracy to z dziecmi u nas na wsi na grobach.
teraz ogladam tylko mnie kochaj i w tym filmie imie michalina mi sie podoba
Myszka;-) ;)

Agunia a widzisz a ja dzis sama z siebie poszlam do tesciow:rofl2:

reklama
A ja wczoraj caly dzien u tesciowej bylam. Pol roku jej nie bylo to sie nagadalam[emoji38] Ja mam chyba jedna z lepszych na forum[emoji6] Jutro wpadnie na pol dnia bo mamy pogrzeb to z mlodym posiedzi[emoji4][emoji4]

Moje dziecko leci sobie w kulki :dry: o 17.00 zasnął w aucie i spał przez godzinę, przyniosłam go do domu i od pół godziny próbuję go obudzić a on się tylko uśmiecha i mówi że Nie bo on chce spać 8-) Koc na głowę odwraca się dupcią i śpi w najlepsze hmm

Truskawkowa jakbym moja raz na pół roku widziała to też byłaby git. Ja ją widzę co tydzień a dzwonilaby najlepiej codziennie
Ciśnienie dziś chyba skacze i przesunięcie czasu też mi dało w kość, bo okropnie nie lubię tego jesiennego. O 17:00 już ciemno
Młoda szaleje w brzuszku a braciszek zasnął wymęczona. Oby sobie spokojnie pospal
Widziałyście nowe zapowiedzi rządu i nowe dodatki... ręce i zęby opadają. 4 tys. ...... Chyba wolę to przespać. Dobranoc ☺

Jednak H postanowił wstać o 21 ale na szczęście nie marudzi tylko tuli się do mamusi :)
Myszko teścióweczka ciut nie moja :cool2:

reklama
Do góry