kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Kuba też przepada za kiszonymi i pomidorami ale poza tym warzyw nie tknie no chyba że marchewkę. Nie lubi za bardzo ziemniaków, woli kaszę lub ryż. Mięsa też nie zje no chyba że odrobinę mielonego bo się łatwo gryzie.
W ogóle K jest dziwny bo miewa dni że nie chce nic co trzeba pogryzc. Zwalam to póki co na zęby ale właśnie często się zdarza że mięso żuje, żuje i wyplowa:/
K lizaki też tylko ogląda i lubi mieć ale liźnie dwa razy i odlkłada.
Ja to się w ogóle zastanawiam jak to robicie kobitki ze funkcjonuje u Was jakikolwiek plan jedzenia bo u nas jest walka o każdy kęs i chociaż wiem że źle robię to często uciekam się podczas posiłków do wspomagaczy typu tablet z bajką czy czytanie bajki i zabawa samochodami żeby tylko zjadł odrobinę
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
W ogóle K jest dziwny bo miewa dni że nie chce nic co trzeba pogryzc. Zwalam to póki co na zęby ale właśnie często się zdarza że mięso żuje, żuje i wyplowa:/
K lizaki też tylko ogląda i lubi mieć ale liźnie dwa razy i odlkłada.
Ja to się w ogóle zastanawiam jak to robicie kobitki ze funkcjonuje u Was jakikolwiek plan jedzenia bo u nas jest walka o każdy kęs i chociaż wiem że źle robię to często uciekam się podczas posiłków do wspomagaczy typu tablet z bajką czy czytanie bajki i zabawa samochodami żeby tylko zjadł odrobinę
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom