reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
U nas kolejna motywacja do samodzielnego spania - nowa posciel :-)
1475071698954.jpg
1475071705391.jpg

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475071698954.jpg
    1475071698954.jpg
    65,2 KB · Wyświetleń: 250
  • 1475071705391.jpg
    1475071705391.jpg
    66,1 KB · Wyświetleń: 246
Loka dobra motywacja :) dałaś mi powód do kolejnego zakupu bo H też kocha pociągi tylko obawiam się że w jego przypadku pościel nie wystarczy 8-) chyba nie jest jeszcze gotowy do samodzielnego spania..

Madzikm zdrówka.

Loka fajna pościel.

Truskawkowa myślę, że faktycznie woda w dużej ilości i odstawienie słodyczy powinny coś pomóc.

Co do posiłków i ich jakości to się nie będę wypowiadać, bo u nas ciągle kiepsko.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Część babeczki :) Co tu taka cisza?
Ja dzisiaj spędziłam prawie 3 godz. u pulmonologa. Dobrze, że książkę wzięłam ;) Małą po drodze podrzuciłam do rodziców, to wszyscy szczęśliwi. Myślałam, że jeszcze po sklepach pochodzę, ale czasu brakło. Tylko zahaczyłam o Crocodillo, ale tam ceny zawrotne. Chyba zostanę przy allegro :rolleyes:

Edysiek bo coccodrillo to najlepiej online i to co jest w promocji bo tak to straszna drożyzna. A jak po wizycie u pulmonologa?

Truskawkowa jak sytuacja?

Ja pół godziny temu wróciłam od fryzjera i odrazu mi lepiej :) a teraz pakowanie M bo jutro wyjeżdża.

A ja przed chwilą wróciłam z zajęć fitness:) Też fajny sposób na poprawę humoru.

Truskawkowa no właśnie jak sytuacja?

A Ty Madzikm jak się czujesz?

U nas w Coccodrillo tylko moja mama kupuje Kubie i to na przecenach wlasnie.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja prawie nigdy nie kupuję nic za oryginalną cenę. Uważam że ciuchy są warte naprawdę grosze i że ceny to totalne zdzierstwo. Jak muszę coś kupić z nowej kolekcji to jestem mega zła potem. Gorzej z butami bo o ile dla siebie na promocji kupić mogę na za rok o tyle dla Klary szans nie ma..

Jak zazwyczaj bronię M i mi na nerwy nie działa tak dziś wyprowadził mnie z równowagi do tego stopnia ze z blahego powodu wydarlam się na K.. teraz mam mega wyrzuty sumienia a m mam ochotę iść i pogryzc... profilaktycznie ide spać żeby ten dzień się jeszcze gorzej nie skończył

reklama
Ja w temacie ciuchów to już na ból głowy cierpię,wczoraj smyk wystawił mega promocję i zawiesił się serwer.Godzinę czekałam w kolejce żeby wejśc na stronę,potem co tylko wrzuciłam do koszyka to za chwilę wyrzucało .W końcu zrobiłam zakupy w 5 10 15,kij im w oko.Ciuchy tylko dla starszaka i prawie 200stówy poszło a nadal nie mam kurtek i butów zimowych dla obojga...

Do góry