reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Katjuszka też bardzo lubię smyka :) napisałam o sobie że narazie lepiej mi nie mówić o promocjach:D bo mnie chłop z domu wygoni hehe

reklama
KATJUSZKA nie żałuj że nie wiedziałas o promocji bo z Twoim wybuchowym nastrojem to komputer przez okno by poleciał.
Smyka na fb obsmarowali po tej akcji promocyjnej,ale fakt promocja na wszystko 50% to nie codzienna okazja,niestety ja nie skorzystałam nic na tym:no::angry:mimo że wczoraj do północy jeszcze próbowałam;-) ;)

MADZIK ałłłłł,biedna Emma,uściskaj ją mocno.

Dzieci mnie rozwalają.
Miałam dziś iść do pracy na 14 godzin, od 13 ej do 3 rano.Wczoraj zaczęliśmy projekt. Dziś mieliśmy skończyć i zacząć oraz skończyć następny.
Oczywiście przez porannee wydarzenia nie wyobrażałam sobie spędzić tyle czasu w pracy, zresztą Emma wisiała na mnie cały czas, ale wymknęłam się jak spała na godzinę 15, powiedziałam szefowi że pomogę im tylko skończyć pierwszy projekt i lecę ze względu na Emmę do domu.
Emma płakała że mnie nie ma więc mąż obiecał, że po mnie pojadą a w międzyczasie zrobią coś co ona chce.
Młyn na wodę dziecka ;)
Emma wg męża przez pięć i pół godziny brała go na litość, wynudziła na wielkie oczy i biedne paluszki kilka rodzajów słodyczy, lody, krakersy, mąż się musiał kilka razy przebierać bo żaden zestaw ubrań jej nie pasował...włącznie ze skarpetkami :D
Tata robił za psa, konia i świnkę Peppę, musiał śpiewać Kolorowe Kredki i piosenki z Akademii Pana Kleksa :biggrin2:
A na koniec jak już mieli jechać po mnie usłyszał jak Emma otwiera szufladę w kuchni, zmroziło go, podszedł cicho, a Emma jak go tylko zobaczyła zatrzasnęła szufladę z wielkim hukiem i wg męża zaczęła się idiotycznie śmiać:errr:
Nie panimaju dzieci:D

Wiecie co, ta promocja na smyku to trochę naciągana bo zrobili 50% przeceny, ale najpierw zawyżyli te ceny. W życiu tam wcześniej spodnie dresowe nie kosztowały 70zl. Aczkolwiek i tak okazyjnie było. Mi po niedzieli przyjdzie paczka to wrzucę zdobycze :)
My byliśmy dzisiaj u fryzjera i masakra totalna, ma mały fryzure żywcem wyjęta z filmu Głupi i głupszy bo tak sie darł i wyrywał, ze tylko pobieżnie dał sie obciąć :( nie zostaje mi nic innego jak zacząć mu zapuszczać dopóki nie zmądrzeje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Madzikm mistrzostwo dzieci są cudowne :D

Viltutti wyobrażam sobie, H nikomu nie da się dotknąć do włosów ale uwielbia jak mu je czeszę więc wczoraj po kąpieli siedział przede mną a ja jedną ręką czesałam a drugą delikatnie tył mu podcięłam bo i tak już kucyki można robić:D.
Co do smyka to już kilka razy zauważyłam że przed promocją ceny podnoszą :/

Na jeszcze tylko rękawiczek brakuje i butów na zimę reszta jest ewentualnie jakieś rajstopy pod spodnie. W lidlu mają być fajne ciuszki, chciałabym spodnie ocieplane dla H ale zanim my dojedziemy to już nic nie będzie 8-)

A ja skorzystałam z weekendowej promocji -20% i o 4.00 rano zamówiłam sobie botki :D H miał akurat przerwę w spaniu.

Z tymi promocjami tak jest.
Ancona my też korzystaliśmy z rabatów. Jak ktoś nie wie to teraz w gazetach jak Glamour czy Elle są kupony rabatowe do wielu sklepów na 20%. Do Smyka też. Online też działają. Mąż dzisiaj obkupił się w Big Starze i 4F i sporo rabatu wyszło. My z dziewczynami tylko jakieś pojedyncze rzeczy. Tylko, że to obowiązuje tylko w ten weekend. Jednak w następny jest kolejna tylko w innych gazetach.
Madzik nieźle Emma tatę wykorzystała.
Viltutti może trzeba innego fryzjera poszukać co na podejście do dzieci.

reklama
Do góry