reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Anacona mam nadzieje ze z sis juz ok.
Ja nie śpię od 4:47. Mlody poplakiwal i stekal. A jak zasnął to ja parcie na pęcherz miałam i w konsekwencji koniec spania. Teraz mlody dosypia a ja z herbatą na kanapie.
U nas z jedzeniem identycznie tzn. czekoladki, ciasteczka jadł by naokraglo a porządne posiłki ma w nosie. Trzeba sie nakombinowac żeby zjadł coś.
Z pielucha tez mamy wpadki a juz było prawie opanowane :(
Dzisiaj u nas 18 stopni i pada zzapowiada się więc długi dzień.

reklama
U nas pogoda tez bez szalu.
Milenko ale masz fajnie z ta paczka. Ja musze wszystko sama kupowac, czasem cos dziadki kupia ale to w ilosci 1-2 sztuki.
Ancona jak siostra?
Mika obcinamie pierwsza klasa :-) dawaj fotke. Jedzeniem sie nie martw, ja podchodze do tego tak ze jak nie chce to nie daje. Teraz juz sam wola co chce i kiedy chce jesc. Sa tez dni ze je banana i pije wode, i nic więcej. Ale co sie dziwoc, ja czasem tez nie mam apetytu :-)
Katjuszka ale mieliscie przygody. Dawaj fotki jak przyjdzie paka.
Edysiek jestes niesamowita z tymi przetworami.
U nas bajki sa, ale nie widze w tym nic zlego jesli nie jest to codziennie przez valy dzien.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Wróciłam nawet jeszcze pospałam a chłopcy jeszcze śpią. Siostra dostała kilka zastrzyków, założyli kilka szwów sama nie wie ile bo zakleili a lekarz jej nie powiedział. Będzie piękna blizna bo rozcięcie było ok 2,5 cm.

MIKA heh dobra akcja,dawaj fotę jak wyszło

ANCONA współczuje siostrze,jakieś bio oil i powinna sie blizny pozbyć

KATJUSZKA no własnie ja bym chciała przelew z konta a co w tedy jak kupię i nie przyjmie przelewu?to jest jak w allegro że w momencie zakupu nie możesz się wycofać?i co jak przelew nie pójdzie.No i dawaj co kupiłaś,miesiąc czekać będziemy żeby zobaczyć;-) ;)
Tam są tanie księżniczkowe sukienki i chce kupić ze 2 żeby na komunię młodego mała miała

EDYSIEK z małymi ciuchami większa sznasa że skorzysta dziecko a ja nie mam pewności że moja córka mając 6lat będzie chciała chodzić w tym co jej każe;-) ;),ona już teraz wyciąga z komody ciuchy co jej ubrać,najczęściej ciuchy z lalami na długi rękaw przy upale 40stopni:D

Z jedzeniem u nas walki bo Ona jak krzyczy o słodkie to oczywiście ja mówię nie i wyje ze 20minut po czym po godzinie to samo.No i od 2miesięcy w nocy wstaje na mleko głód ją budzi bo w ciągu dnia je mało,plus taki że robi się szczuplejsza,także nie stoję jak kwoka z jedzeniem nad nią

Zaczyna sie
mama ja tez chce,maluj mili
Pytam się jej czy małe dzieci mogą malować ;tak,trzeba.:rofl2:
Pytam czy dziewczynki mogą sikać w majty ;tak,trzeba,na kibelek nie:oops:

Załączniki

• 20160728_113008.jpg
    20160728_113008.jpg
    284 KB · Wyświetleń: 63
  • 20160727_150232.jpg
    20160727_150232.jpg
    519,9 KB · Wyświetleń: 69
Ostatnia edycja:
Milenka cudna, jakie fajne włoski już ma. Manicure i pedicure u nas też obowiązkowo:-) :)

Mika drugą stronę też udało się obciąć?
U nas przy pierwszym podejściu do fryzjera był wrzask i grzywkę trochę udało się przyciąć w locie, za drugim razem już spoko, siedziała poważna na fotelu.

MAGDA dzięki bo już czekałam na lincz jak można małemu dziecku pazurki malować he.Tak prosiła i rączkę położyła i czekała że nie miałam sumienia jej odmówić.A jaka dumna chodziła i ogląda ciągle:cool2:
My u fryzjera nie byliśmy nigdy,zapuszczam jej grzywkę więc nie ma potrzeby.Jak zajdzie potrzeba to liczę że pójdzie gładko bo ta bratanica co jej kolczyki zmieniała jest fryzjerką i dała sie jej bez problemu ruszyć.

reklama
Do góry