reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

U nas dzisiaj pogoda całkiem całkiem, wczoraj było gorzej bo głowa bolała cały dzień.

Viltutti ekspresowo się uwinęliście szybka przeprowadzka, odrazu praca - szacunek :)

Teraz mały śpi, ja skończyłam prasowanie od rana zakupy, sprzątanie, gotowanie i jeszcze ciasto zrobię. Pewnie zrobię a i tak nikt nie przyjdzie to będę sama jeść i tyć :p

reklama
Viltutti to zdrowia życzę ;) i gratuluję pracy. W jakiej branży znalazłaś?

A u nas nieszczęścia chodzą parami. Najpierw zepsuł się aparat, a później pralka. Jak się uda naprawić pralkę po kosztach to fajnie, jak nie to czeka nas wydatek :(

Milenka - zazdroszczę Chorwacji. Bawcie sie dobrze. Inna wilgotność powietrza to te 35 stopni nie takie straszne.

Ancona - teściowie wpadną [emoji23]

Viltutti - gratulacje oby tak dalej i zdrówka.

U nas zamieszanie - wiadomo jak to przed weselem , wstawiam Wam mój zestaw weselny
1467995096-jp0e4p.jpeg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mika a gdzie góra [emoji1] fajny zestaw.
Viltutti szybko znalazłaś pracę a co z O ?
DJMka oby udało się naprawić.

Ja byłam na ogródku. A teraz będziemy jeść placuszki z cukinii.
20160708_182703.jpg

Załączniki

• 20160708_182703.jpg
    20160708_182703.jpg
    209,2 KB · Wyświetleń: 221
1467996808-1vnexb.jpeg
1467996826-3zlfia.jpeg

Truskawkowa - nie ta nie [emoji85]
Ta sukienka trafiła mi sie przez przypadek w śmiesznych pieniądzach wiec stwierdziłam, że ewentualnie jak mnie F wybabra to sie przebiorą w tą pierwsza.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Jestem, żyję. Z testuje moją wytrzymałość. Spała dziś w dzień dwa razy po pół godziny. Teraz teoretycznie śpi już na noc a jestem u niej drugi raz bo się budzi. Zęby jej idą. Utwierdzam się w przekonaniu że trzecie dziecko w sferze marzeń zostaje.

Mika ładnie :-) Ale mnie bardziej tamta kiecka w pamięć zapadła ;-)

Viltutti chwal się co za praca :-)

Kupiłam dziś K nożyczki i farby. Pół dnia dziecka nie było... ;-) tzn była ale bardzo zajęta i zadowolona. Byłyśmy dziś wszystkie na szopingu ;-) Ale tylko K się oblowila :-( jeszcze płaszczyk na jesień dostała bo za pół ceny w smyku.

Aha znalazłam nowy klubik z super zajęciami tylko trochę daleko.. w tym pierwszym nie ma zajęć w wakacje.. poza tym za tą samą cenę zajęcia są dużo fajniejsze i dłuższe.

Praca w administracji w prywatnej firmie. No z O. jest mały problem bo przedszkole które umówione miałam koło nas jest chwilowo w zawieszeniu bo dyrektor jest na urlopie i nikt nic nie wie... Wraca dopiero 20 lipca, moi rodzice muszą w tym tygodniu wracać a teściowa ma złamana prawa rękę więc jest bezużyteczna... Cała nadzieja ze w poniedziałek uda nam się wyblagac przedszkole od już.

reklama
Mika ty sobie nie żartuj ;) a może otworzę urodzinowego winiaka i zaimprezuję z teściową:D
Fajny zestaw kiecka torebka i butki bardzo fajnie wyglądają na stopach:)

Viltutti w takiej sytuacji powinni O przyjąć do przedszkola . Dawaj znać.

Edysiek mniam mniam :)

Katjuszka oby Z szybciej wyszły ząbki jak K..

Do góry