reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

To chyba kwestia odmiany, bo u mojej mamy też są różne i liście też mają inne. Jak byłam kupować swoje to było tego multum. Samych koktajlowych było chyba z 8 rodzajów.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Matki
Ile wy piszecie :errr:
Co Wy dzieci i zajęć nie macie:D
Ja oczywiście w pracy siedzę żeby nie było.
Weekend intensywny, mecze nie mecze, znajomi przychodzą oglądać do nas.
W sobotę byłam na panieńskim. Wyszalałam się za wsze czasy. W ramach niespodzianki dla przyszłej panny młodej założyłyśmy się na limuzynę i podjechałyśmy z wiwatem pod nią pod dom :). W limuzynie zrobiłyśmy 4 butelki szampana w osiem i było nam bardzo wesoło:-D. Jechałyśmy promenadą i pokrzykiwałyśmy sobie głupoty przez szyberdach ;)

Katjuszkooo - powiem, że aż trochę współczuję twojemu mężowi. Fakt, że nie może być wszystko na twojej głowie, ale zauważyłam że tatusiowie jakoś kiepsko znoszą kłucie ich malutkich córeczek, mój R zawsze ucieka spod gabinetu.
Daj znać co z Z, kurczę jak będzie taka masakra jak z K z ząbkami, to naprawdę nie wiem jak przeżyjesz następne miesiące:(

Postępów z odpieluchowaniem u nas żadnych.
Za to coraz więcej słówek E łapie i wymawia, wciąż nie łączy w zdania, ale zasób prawie codziennie się zwiększa. Ostatnio nauczyłam ją jeden, dwa, trzy i sobie kładzie po kolei samochodziki i liczy:-D

Madzik u mnie też czasu jak na lekarstwo. Dobrze, że w pracy mam luz to mogę podglądać forum.
Katjuszka trzymam kciuki za K. i m., żeby razem dali radę.
Moja też dużo pije. Wody nie tknie, tylko soki, ale dolewam jej wody 50/50.

20160628_105430.jpg
20160628_105500.jpg

Ja mam takie pomidorki, ale coś nie chcą dojrzewać.
U mnie już jest zielony groszek i dziewczyny zajadają. Mała sama zrywa i wygryza ze skorupki
Już pokazują się ogórki i cukinia. Jeszcze z tydzień i zaczną się przetwory
A do urlopu jeszcze 3 tygodnie.

Załączniki

• 20160628_105430.jpg
    20160628_105430.jpg
    311,3 KB · Wyświetleń: 275
  • 20160628_105500.jpg
    20160628_105500.jpg
    301,4 KB · Wyświetleń: 275
Dziewczyny piekne pomidorki,moje 2krzaczki w kiepskim stanie po wiatrach i ulewach.a jest moze 10sztuk malych zielonych.ogorkow wysialam 2rodzaje i wyszedl jeden krzaczek,co roku klne ze zlikwuduje ten pseudo ogrodek i postawie tam grila betonowego i jakies patio heh

Katjuszka zakupy hmm sandalow nie kupilam bo dla takich ludzi jak ja nie ma butow w tym kraju heh.a tak serio to ja takich calkiem plaskich jak ancona nie chce bo chodze po kamieniach,wertepach i czuje wszystko pod stopa a reszta wszystko na wysokich koturnach to tez slabo wygodne.jak juz byly co mi pasowaly to rozmiaru nie bylo buu.potrzebuje wygodne bo na wczasach na pewno duzo bedziemy zwiedzac i lazic.
Co do jazd to weekend moj mial wolne to jezdzilismy,dzis mielismy jechac do dobczyc nad zapore,zamek ale popadalo i mokro i ciemno.do konca tygodnia jestem sama z dziecmi to mi bus zostaje.na jutro nie mam planow piszesz sie?
W czwartek przyjezdza jedna kuzynka i jedziemy do takiej knajpki nad raba z placemm zabaw na piasku.w piatek pr,yjezdza druga kuzynka na grilla,na reszte planu nie mam

reklama
Sprostowanie u mnie leje caly czas,wczoraj tez jak zaczelo kolo 13to przestalo o 17.slonca brak od niedzieli,dom tak wywietrzylam ze dzis chodze w polarze

Do góry