reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Katjuszka imprezowa dziewczyna,co będzie tracić czas na spanie.;-) ;)
My się dziś obijamy,w piątek wieczor m zawozi nas do Huty na kilka dni.W planach mam dinozatorland w weekend i wszystkie okoliczne place zabaw na co dzień;-) ;)

reklama
Ja na weekend mam straszne plany. Między innymi 6h podróż pociągiem z O. i to z przesiadkami... Mam nadzieję że obędzie się bez chloroformu ;-)

Viltutti właśnie się zastanawiałam co by im podać żeby spaly jak jednak namowie m na wyjazd nad morze ;-)

Milenka Huty? To jakaś miejscowość czy nowa huta w Krk? Ciemna jestem...

Milenko Angela jedzie w weekend do Zatora do Energilandii. Jedzie ze szwagrostwem, ja nie jadę.

Ja dzisiaj dzień wariata. Rano z samochodem na przegląd z dziećmi oczywiście, potem do gina po receptę, na zakupy, ze starszą po telefon, tyle że tu już bez małej, bo u dziadków była.
Właśnie piję kawę i zaraz do pracy wychodzę.

Edysiek ty obrotna jestes :-)
Ja lece na dzialke bo M z dziadkiem juz od rana tam urzeduje. Kupie jakies lody a pozniej bede wbijac plotek wokol borowek, bo muse tam kore wysypac. Zeby wstawic plotek to musze jeszvze dww kwiaty wykopac. Takze ciag dalszy cwoczen silowych :-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

KATJUSZKA tak Nowa huta,moje znajome rejony zamierzam odwiedzić i skorzystać też z mnóstwa sklepów na wyciągnięcie ręki.No i nie daleko jest zalew więc będzie gdzie spędzać czas.

edysiek mój syn ma lęk wysokości takze jemu lunapark w dinozatorlandzie wystarczy heh,no i młoda też skorzysta bo widziałam ze dla maluchów sporo atrakcji:tak:.Szkoda tylko że biletu wstepu takie drogie dla całej rodziny to rozbój w biały dzień.Jeszcze inwałd mój ma obiecany w sierpniu.

Viltutti może akurat mu się spodoba,ja liczę że my jakoś przeżyjemy drogę,ale jedziemy na 2tury z noclegiem we Wiedniu a z atmtąd koło 2-3 w nocy do Chorwacji.

Nakrecam go ze będzie przygoda w pociągu, że są super, puszczam mu bajki o pociągach i generalnie indoktrynuje w temacie ;-) a poza tym nakupilam mu nowych zabawek i będę wyciagala niczym asy z rękawa. Łudzę się że będzie super.
Ale nie mam innego wyjścia, bo jazda samochodem to 8h a nie mam sumienia go tyle kisic w foteliku nocą, a w dzień to maks 2h wytrzyma.

Viltutti będzie fajnie i O będzie zadowolony :)

Milenko tak cichutko zazdroszczę wyjazdu :) i podziwiam za jazdę w taką trasę autem..
Patrząc na etap w jakim jest H (mało mówi, ciągle mleko i pieluchy) o nie nie może za rok ;) chociaż będzie komunia to pewnie za dwa hehe

reklama
LOKA wiem wiem byłam już w Chorwacji,teraz w inne rejony.

ANCONA nie powiem że mnie nie martwi droga ale taka prawda że zawsze jest jakieś wytłumaczenie,to ciaża,dziecko małe potem drugie itp.Pieluchy to plusy dla mnie w trasie jakbym się miała co chwilę zatrzymywać bo siku chce a tak to leje wpieluchę,to samo na wycieczkach,szukaj gdzie możesz dziecko wysadzić do siku bo ono już chce.Mleko hmm,woda w termosie i proszek,10sekund i gotowe,gorzej starsze dziecko,mój syn na wczasach głownie frytkami sie żywi i lodami bo reszta jest blee.To lepiej maluchowi mleka dać;).A co będę mysleć co będzie dalej,za rok komunia w lokalu,potem zielona szkoła i pewnie ze 4tyś pęknie,więc wczasy odpadną.Z 2lata może syn będzie wolał jechać z kolegami na obóz niż ze staruszkami nudnymi na wczasy:blink:.A za kilka kolejnych to ja będę styrana pracą,domem i na urlopie będe marzyć w domu sie zamknąć,zresztą i im człowiek starszy ty mam mniej chęci na wyprawy to trzeba korzystać póki siły są.

Do góry