reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Truskawkowa dzięki Tobie przypomniałam sobie o buraczkach :tak:
Jak się uda to dzisiaj posieję marchewkę, pietruszkę, rzodkiewkę i sałatę. A jak kupię nasiona to buraczki :rofl:

Byłam z małą na kontroli, wszystko w porządku, choć dalej nie wiadomo co to mogło być :baffled:

Ja głównie rośliny ozdobne sądzę i to sadzonki bo do nasion ręki nie mam. Jesli chodzi o warzywa to mamy bardzo mały kawałek a i tak nic nie chce rosnąć poza cukinia,sałata, buraki czy marchew sa tak maleńkie że grzadka starcza na 2 zupy. Ziemia jest już jałowa, uprawiana ze 30 lat i mimo nawozu, obornika Połowa warzyw nie wychodzi wcale. Ogórki i pomidory zjadala zaraza trzeba było chemia pryskac to takie same pryskac kupie. A na kawałku 2na 3 m to i tak wiele nie posadzi. Niby na wsi a nie ma gdzie sadzic.

Taki mam Kawał ogródka,to ten za plotkiem, pod ścianą maliny i truskawki a na reszcie trochę warzyw będzie.

Załączniki

• 20160406_094254.jpg
    20160406_094254.jpg
    724,4 KB · Wyświetleń: 51
Mi to o świeża zielenine chodzi już teraz urosła cebulka i szczypior wiec mam do kanapek i obiadu, posadze koper, natkę, sałatę będzie na bieżąco. No i cukinia bo rośnie bez kłopotu a my lubimy leczo.

Moja od rana na trampoline wolała już super sama skacze, wczoraj dopiero złożyliśmy. Do spania z płaczem poszła bo ona opa chce robić.

Milenko fajnie, że małej się spodobało skakanie, zawsze to trochę sportu ;-) ;)
Widzę, że u Was jeszcze cieplutko dzisiaj. U mnie już dużo chłodniej, ale na szczęście już nie padało.

Ja też nie mam za dużego ogródka. Tak tylko, żeby świeże warzywa były.
Dzisiaj posiałam marchewkę, pietruszkę, rzodkiewkę, sałatę no i buraczki :-D Jeszcze zostanie tylko fasolka, cukinia i ogórki, ale to później.

Edysiek masz kawał ja to 1/4 tego mam. Zaczynam żałować że posadxilam maliny bo rozsiane wszędzie, w borowce i truskawki zaraz na warzywna się rozniesie.
U Nas dzis pogoda Jeszcze ma Padać Dlatego Zaraz na spacer pojdziemy.

reklama
Ja maliny mam osobno, ale coś mi kiepsko rosną.
U mnie pogoda nawet ładna, tylko chłodniej, ledwie 12 stopni :-D

Mała zaraz idzie spać, to się ogarnę z obiadem. Dzisiaj barszcz ukraiński i zapiekanka.
A na 14 mam zebranie i duża będzie musiała z Kingą posiedzieć, aż mąż nie wróci.

Do góry