reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Katjuszka żebyś wiedziała, jak nie urok to... brak słów.
Ty to powinnaś jakieś wspomagacze brać.

Milenka ja nie mam wyjścia. Mąż nie pójdzie, bo zbyt dużo by stracił. Z drugiej strony jestem na stażu, więc nie wiele stracę. A nie liczę na to, że tam zostanę na umowie.

reklama
djmk wiem jak jest,ja też nie mam z kim zostawić w razie problemu,a tak sobie myślę kiedyś ,jak ludzie mają dzieci w wieku 6-7lat to co znimi robią w czasie 2miesiące wakacji,2tygodnie ferii,2tygodnie święta bożego n,i mnóstwo pojedyńczych dni wolnych od szkoły.

Brat mnie gnębi co ma młodej kupić a mi nic konkretnego nie przychodzi do głowy a nie chce mi się szukać po allegro:confused:.

Jak Djmka nic z kasy nie stracisz. Staz jest 100 % platny z UP.
Mij mlody zasnal na drzemke o 14:30 a ja dziś po nocy umordowana to mu pozwoliłam. Trudno. I tak późno chodzi spac.

Myszka to, że platne zwolnienie w 100% to ja wiem, tylko zastanawiałam się, czy na stażu też obowiązuje te 30 dni, żeby uzyskać chorobowe, ale doczytałam i okazało się, że nie.

Milenka ja kupiłam Młodej swinkę Peppę od mojej babci, rodzice moi kupują jej wózek. Ja w sumie nie wiem, pewnie ubrania. Ogólnie prosiłam o ubrania.

Ja nie mam problemu z pytaniem co kupic A na urodziny-tym razem zbieramy na lozko;-)
Aha bylam u dentysty- stracilam lewa gorna 5;-( tyle kasy 3 lata temu wydalam, a dzis 100zl za wyrwanie . .......

DJMK też myślałam nad peppą ,maszą ale od kąd wyeksmitowałam pluszaki z łóżeczka do pudła to nawet nie zagląda do nich:oo:

TRUSKAWKOWA u mnie nikt nie uznaje dawania pieniędzy a w sumie pasowałoby mi bo chce kupić trampolinę i muszę sama sfinansować ten prezent;-) ;)

Milenka to podsuń pomysł na zrzutę na trampolinę.
Moja wiele pluszaków nie ma, a ta peppa śpiewa, więc.powinna ją ucieszyc

DJMka zdrówka dla małej.

Milenka a kuchnia?
Ja chcę mojej kupić na urodziny (chyba że ktoś mnie wyręczy) tylko nie wiem jaką, bo latem pewnie postawię ją na dworze koło piaskownicy.

Dobry
Jestem
Sprawdzam co u was, ale kwitnę w pracy i to z migreną więc jakoś sił na pisanie brak.
Postaram się w weekend pouczestniczyć w życiu forum :)

reklama
Do góry