reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

F zrobił pobudkę o 8, przesikany po pachy. Pocieszę Was, że u nas też tupanie i darcie bez większego powodu. Ostatnio stanął na aucie, niestety koła odjechały i walnął głową w kant - na czole siniak juz zielono-żółty.

Rila - zdrówka Wam życzę.

Edysiek - tak mi narobiłaś smaka na gołąbki, że wczoraj od 10 je robiłam ale za to dzisiaj luz z obiadem, tylko sosik i gotowe.

Super te łóżka piętrowe.

Nie pamietam już co miałam napisać a tyle myśli mi po głowie chodziło [emoji15]

reklama
Truskawkowa, DJMka współczuję tych rycząco-wrzeszczących akcji. Ciekawe czy to już bunt dwulatka, czy też wychodzą diabelskie charakterki.

Rila oprócz gorączki ciągle brak innych objawów? Co do pierwszej nocy poza domem to podejrzewam, że bardziej przeżywamy to my mamy niż dzieci. A Ciebie to już zupełnie rozłożyło. Masz teraz ferie czy musisz wziąć l4?

My jeszcze ciągle mamy łóżeczko niemowlęce i myślę, że jeszcze z rok czasu nam posłuży.

Młody walnął przed chwilą spektakularnego pawia i tak mnie tym wkurzył, że wywaliłam go z ojcem na spacer żeby ze mnie ciśnienie zeszło. Bo nie chodzi o to że jest chory, czy że go boli brzuszek. Julek wie, że ma zjeść posiłek jak mu go podaję i czasami żeby mieć to wszystko szybciej za sobą to połyka bez gryzienia. I tak też dzisiaj zrobił z gruszką na drugie śniadanie :realmad:

Rila zdrówka dla Was!!!

Dziewczyny super łóżeczka i te piętrowe i nie. H dostanie pewnie w przyszłym miesiącu łóżko po bracie a starszemu kupimy takie już bardziej dorosłe :D

Djmka, Truskawkowa,Rila u nas jest dokładnie tak samo już nawet nie piszę codziennie o wyczynach H bo jest tego tyle. Też wchodzi wszędzie na blaty półki parapety stół, do umywalki itd wszędzie go pełno, też wszystko małpuje od brata szczególnie te złe zachowania i potwornie się drze no ma taki głosik że szok a ostatnio zrobił się bardzo cięty na brata i co tamten weźmie w ręce to H mu wyrywa, ucieka i nie chce oddać zawsze kończy się wielkim płaczem.

Agunia mój starszy tak miał z jedzeniem o jeden kęs za dużo i paw, na szczęście to minie :) teraz tylko masz więcej sprzątania ;)

Dziękuję dziewczyny. Oby pomogło i trochę zdrowia do nas zawitało! Bardzo nam to potrzebne.
J dalej u babci. Mąż był z O u lekarza - grypa. Potwierdziła to co wiedzieliśmy. Widać że go wszystko boli i jest bardzo rozbity. Jest taki biedny że aż się płakać chce. Jeść nie chce, z piciem też kiepsko no ale nie ma się co dziwić. Ja mam tak samo w takich sytuacjach. Mimo wszystko opieka nad jednym chorym dzieckiem które wymaga noszenia, przytulania, kołysanka i ciągłej uwagi nie jest nawet w połowie tak męcząca jak opieka nad moją zdrową dwójką. J też na medal się spisuje i jest bardzo grzeczny. Aż babcia się dziwi bo wie na co go stać jak jest z bratem. Nawet 2h spałam jak O spał, a to dla mnie nowość.

Agunia - a to kombinator z niego!

My juz w domku. Mlody przechodzi siebie z radości na swoje zabawki:)
Rila wspolczuje choróbska. Szybko wracajcie do zdrowia. Niestety zaraza jest okropna u moich rodzicow w mieście 3 dzieci w szpitalu na świńska grypę. Dookoła poploch się zrobił.

reklama
Do góry