reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Moj dzis nie spi w dzien. Owszem ladnie poszedl do lozeczka, wypil mleko i......spektakularnie zarzygal wszystko co bylo w jego zasiegu.....pytanie:jwlitowka??czy zwyczajny paw??

reklama
Truskawkowa syn chciał Ci zapewnić rozrywkę, bo z tego co pamiętam, to dawno nie prałaś i nie prasowałaś pościeli ;-)

Moj nie płacze, nie gryzie i nie bije, ale przechodzi etap "mama nosi Julka".

Truskawkowa współczuję z wirusem. Ja ostatnio każdy ból brzucha to podejrzewalam jelitowke.
Mika łącze się z Tobą. Chociaż u nas to częściowo wina wiecznie goszczacej u nas tesciowej. Bo młody wyczuwa moje nerwy a na dodatek wykorzystuje, że jest ktoś kto zrobi inaczej niż mama.
Wczoraj po długiej przerwie byliśmy na zajeciach dla maluchów i Mlody był bardzo fajny. Mama musiała być w zasięgu ale on uczestniczył w zajeciach. :)

reklama
Noc??A co to takiego??
Starszak rzygal od 1 do6 rano.....
Teraz niby juz brzuch go nie boli. A o 14 mamy okuliste....mam nadzieje, ze dojedziemy bo czwkalam na wizyte od pazdziernika.

Do góry